A TERA UWAGA!!!:
ZMIANA PLANÓW DLA OPCJI:
TORUŃ - CZĘSTOCHOWA TANIE LINIE Z MIĘDZYLĄDOWANIEM W CENTRUM
1. Toruń - Fort Yorck IV - ul. Sobieskiego spotkanie w godzinach od 13 - do nieskończoności (albo skończoności alkoholu) w dn. 18.04.2008
2. Toruń godz. 16.00 19.04.2008 - palenie gumy pod kościołem i asysta naszych Przyjaciół Vikingów zmieniających stan cywilno-prawny w myśł Ustawy o porzuceniu stanu kawalerskiego i panieńskiego na czas nieokreślony
3. Wyjazd z Toronto - droga krajowa nr1 kierunek Łódź - Piotrków Trybunalski k/ Meszcz około godz. 17.30
4. Przybycie na nocleg - Meszcze (Tajna Jaskinia Hafciarstwa)- godziny wieczorne, kolacja grill, pochłanianie niewielkich ilości piwa oraz zajęcia z odchamiania i resocjalizacji poprzez muzykoterapię - Zespół Resocjalizacyjny the ROADS
5. 20.04.2008 - szarym świtem wypad w kierunku na... - "...Na mury bracia kochani!!!" jak mawiał ks. Kordecki
6. a potem jak Bóg da... a Partia pozwoli
aktualna lista noclegu w Toronto w dn. 18.4.2008
1. Roads
2. Kawa i Magda
3. Ruda
4. mors (Boh trojcu lubit)
5. Kornik
6. marius79 i Dorota
7. Grześ i Beata
8. Piszol
9. kecajm69
10. knight
11. Beni
12. G O F E R
12a. Jacko - to wpisałem ja mors (ściemniacz drugiej klasy)
13. Zuzia Tajger + Jakub
ale ale a czemu ja nie widze filarów Vikingostwa? kolegów KolczyKa i 0czka - co to za ściema? Wpisywac mnie sie tu Migiem albo nawet F-16 bo wstrzymamy wiosenne wydawanie kartek na G... na punkt G
PiSS Podczas Akcji Toronto Jasna Góra - obowiązuje REGULAMIN ZLOTOWY - uczestnictwo w Zlocie oznacza akceptacje WSZYSTKICH PUNKTÓW REGULAMINU

alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS