Zapraszamy:)
12-04-2008 Akcja : Kierowco Patrz w Lusterka
- ppamula
- stary wyjadacz

- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
jeżeli była by opcja nie wiem to odpowiadając na nia zamykasz możliwość odpowiedzi w przyszłości tak będę jak by się okazało że jednak możesz, bo na ankietę można odpowiedzieć tylko raz.Smoku pisze:Odpowiedź nie wiem [w domyśle nie wiem teraz] pozwoli odpowiedzieć osobom które nie są w stanie zaplanować dni z wyprzedzeniem ... ja nie mogę.
Więc nie bij piany.
- mors
- stary wyjadacz

- Imię: Jacek
- Kontakt:
1. WiktorVFR szt. 1 rozmiar xxl
2. Kornik szt.1 - XXL
3. Igor szt.1 XL
4. KolczyK - szt 1 - XXL --> Roads'zlotowy Toruński Kórnik przez :ó: odbierze mi tę przyjemność czyly T-shirt - dzięki
5. Skóra szt. 1 XL
6. mors XXL - 1 szt, L-1szt (i 10 naklejek na zderzaki
) jak z kaską?
sorki za OT - Smoku jeżeli bedziesz organizował Zlot i dowiesz się ze przyjedzie 15 osób NA PEWNO i 500 BYC MOŻE - to ile zarezerwujesz miejsc do spania? obiadów? kielbasek na ognisko, skrzynek piwa i dziewcząt tańczących na rurce?
2. Kornik szt.1 - XXL
3. Igor szt.1 XL
4. KolczyK - szt 1 - XXL --> Roads'zlotowy Toruński Kórnik przez :ó: odbierze mi tę przyjemność czyly T-shirt - dzięki
5. Skóra szt. 1 XL
6. mors XXL - 1 szt, L-1szt (i 10 naklejek na zderzaki
sorki za OT - Smoku jeżeli bedziesz organizował Zlot i dowiesz się ze przyjedzie 15 osób NA PEWNO i 500 BYC MOŻE - to ile zarezerwujesz miejsc do spania? obiadów? kielbasek na ognisko, skrzynek piwa i dziewcząt tańczących na rurce?
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz

- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- Olga Skórka
- zadomowiony