C_L_K pisze:Spamery spamerowe mi tu naspamowały, więc czas wrócić do rzeczy:
Aktualnie, po kilku dopiskach na priv mamy 20 kajaków. To razem 40 osób...
Mam nadzieję, że jeszcze nas tam kiedyś wpuszczą
Spotykamy się w sobotę o 10:00 (prośba o punktualność!) w wypożyczalni kajaków w Pomiechówku. Dokładnie tu:
http://kajaki-pomiechowek.pl Zakładka [Dojazd] i wszystko jasne.
Z nowych informacji porządkowych:
- Aktualnie tuż przy wypożyczalni jest Wesołe Miasteczko, więc jadący z dziećmi niech wezmą grube portfele
- Na miejscu jest od niedawna otwarty Bar Grillowy, piwko z kija itp. Tak jak pisałem, będziemy mieli do dyspozycji swoje ognisko z grillem, ale jakby ktoś chciał "na leniucha" to też głodny nie będzie.
- Do sklepu 24H jest rzut kamieniem.
- Wskazane, aby wziąć ze sobą jakieś jednorazowe talerzyki, kubki, kielonki itp. Właściciel udostępnia nam miejsce, ale pasza i obsługa we własnym zakresie.
- Jak ktoś ma wrażliwe stópki, to przyda się jakiś sandał, albo inny trampek, bo rzeka jest miejscami bardzo płytka i wygodniej jest czasem kajaczek przeciągnąć, niż wiosłować w miejscu.
- Na terenie przez 24H jest ktoś pilnujący z obsługi, więc gdyby ktoś podjął decyzję, że zmienia plany i zostawia autko, albo hulajnogę do niedzieli, to nie ma problemu.
- Oczywiście na miejscu są kibelki, więc zabieranie ze sobą saperki jest zbędne.
- Koniecznie weźcie ze sobą smartfony, albo tablety. Będziemy szukać POKEMONÓW
Do ZoBa W SoBo!