Także zastanawiam się nad kwestią liczebności i rozpatruję hostel w postaci namiotu biorąc pod uwagę liczebność grupy wyjazdowej
Właśnie braku noclegów dla takiej ilości osób się obawiam dlatego też bierzemy namioty między innymi po to aby rozbijać się w okolicy motelu w razie czego.Marsel pisze:rozpatruję hostel w postaci namiotu biorąc pod uwagę liczebność grupy wyjazdowej
No nikt nie obiecał że będzie lekkoZaper pisze:duża grupa = dużo czasu spędzone na staniu w miejscu.
może należałoby się nauczyć tankować aby to szło.Zaper pisze: ...- Tankowanie 3 motocykli około 25 min...
Święte słowaśliniak290 pisze:Puzon najważniejsze to pozytywnie podejść do wyjazdu.
Reszta się ułoży lub wyjdzie w praniu
Oj otwierasz puszke teraz...puzon pisze:Dlaczego osoby nie posiadające FB czynią z siebie automatycznie kaleki społeczne nikt od nikogo nie wymaga posiadania konta a tym bardziej jeśli zainteresowana osoba sama nie chce i nie widzi potrzeby, irytuje mnie bardzo taka postawa (na zasadzie największym rasistą jest sam "murzyn")Gibon pisze:Niestety nie mam Facebooka więc nie istnieje no i nie będę na bieżąco. Póki co śledzę forum.![]()
Tylko że takiej postawy tu nikt nie lansuje a o FB najwięcej mówią osoby które nie posiadają kontaveeefour pisze:Ja z kolei nie rozumiem takiej podstawy ze kazdy musi miec ta mordoksiege a jak nie ma to jakis dziwny bambus z niego jest.
veeefour pisze:Piszesz na forum to nie zapraszaj na FB
sorki, że się wtrącamHanczak pisze: żeby mieć paszport, a mi takowy się skończył i już nie zdążę go wyrobić.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości