Na wstępie załączyłem zdjęcie, które co poniektórym ma przypomnieć zobowiązania jakich się dopuścili na ostatniej imprezie czyli na zakończeniu sezonu

Jest to mapa, trasy której nikomu nie "nie chciało" się przejechać - wiem, w willi było super, przytulnie itd, itp

Dobra, spróbuje coś na poważnie napisać. O ile zadowolenie z ostatniej imprezy było szczere to chciałbym zaprosić wszystkich (co byli i co nie dotarli) na ponowne spotkanie, tym razem mam nadzieję, że uda nam się rozpocząć razem sezon. Spotkanie ma być 2dniowe czyli jak w tytule 8-10 kwietnia. Miejsce spotkania tak dla przypomnienia to Willa Hamry w Poroninie (http://www.hamry.pl). Koszt pobytu to 55zł od osoby na dobę (nocleg + śniadanie + obiadokolacja). Cena uległa zmianie w stosunku do jesieni ponieważ nauczony doświadczeniem, wraz z Kasią będziemy chcieli przygotować obiadokolację również w dniu przyjazdu niezależnie od tego o której kto przyjedzie. W następny dzień na wieczór również coś na ciepło będzie.
Wieczorne imprezowanie we własnym zakresie czyli alkohol i przekąski co kto lubi kupuje sam lub wspólnie coś ustalimy. W przypadku dużej ilości chętnych nocleg zostanie zorganizowany dodatkowo w innym pensjonacie. Wstępnie na wieczorne posiedzenie rozważam jakiegoś grilla lub ognisko - o ile nie przymrozi

Pokoje jak w zeszłym roku zajmujemy po kolei zgodnie z ilością łóżek. Jeśli ktoś chce pokój tylko dla siebie to pokrywa koszt pustych łóżek. Dostępne pokoje to: 1x 2os, 4x 3os, 2x 4os, i 1x studio składające się z pokoi 4+2.
Jeśli są jakieś pytania to pisać na PW lub dzwonić do mnie: 601 150 060.
POZDRAWIAM.