gratuluję traski, piękne widoki
jednocześnie nie ukrywam,ze plany o wyjeździe do norwegii majaczyły się w mojej głowie od dawna i czuję cos,że nadchodzi ten czas......
Nordkapp 2007 relacja
-
- klepacz
- Kontakt:
Podzidowac troszke mozna, bo podczas calej trasy nie widzialem ani w norwegii ani w finlandii zadnego patrolu, chyba, ze sie przebrali za renifera. A winkle i asfalcik sa bardzo zacne, za to na litwie i lotwie patroli od groma, z radarami, ktore namierzaja pojazdy z naprzeciwka (sam sie przekonalem
).
Ale biorac pod uwage okolicznosci przerody i pelne obladowanie moto to w zasadzie nie ma fazy na dzidowanie.
No a na nordkapp to nie koniecznie przez szwecje
.
pozdro
Dzieki wszytskim i na prawde polecam! Polecam tez cieple ciuchy.
Madzix: a ja gratuluje zamazpojscia i czekam na Wasza relacje. Z drugiej strony, to sporo tam jeszcze zostalo do oblookania, takze moze niebawem bedzie nordkapp 2, ale na razie ciagnie nas w cieplizne.

Ale biorac pod uwage okolicznosci przerody i pelne obladowanie moto to w zasadzie nie ma fazy na dzidowanie.
No a na nordkapp to nie koniecznie przez szwecje

pozdro
Dzieki wszytskim i na prawde polecam! Polecam tez cieple ciuchy.
Madzix: a ja gratuluje zamazpojscia i czekam na Wasza relacje. Z drugiej strony, to sporo tam jeszcze zostalo do oblookania, takze moze niebawem bedzie nordkapp 2, ale na razie ciagnie nas w cieplizne.
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt: