Pomorze Zachodnie

Masz pomysł na jakieś nocne latanie? Propozycję wycieczki? Pisz tutuaj :)
Awatar użytkownika
Janusz B.
klepacz
klepacz
Imię: Dżony

Pomorze Zachodnie

Post autor: Janusz B. » wt 28 sie 2007, 01:12

Patrząc na rozwój sytuacji (mała ilość osób zadeklarowanych na akcję CZD) dochodzę do wniosku, że obecność ekipy z CZD na ślubie Madzixa stoi pod wielkim „?” Mam jednak ogromną nadzieję, że stanie się cud, wszystko da się sprawnie połączyć i będziemy tu i tam.

A teraz do rzeczy:
czy jeżeli wszystko dojdzie do skutku i uda nam się zawitać w Trójmieście, nie znalazłby się ktoś chętny, by w niedzielę, po dojściu do siebie polecieć ze mną do miejscowości Łobez na Pomorzu Zachodnim (mniej więcej w połowie drogi z Koszalina do Szczecina), tam przenocować, (zapewniam miejsce do spania, ale własny śpiwór będzie potrzebny, wieczorem zorganizujemy jakiegoś grilla, czy coś) i w poniedziałek wrócić do domu? Mam tam ważną rzecz do zrobienia, a samemu lecieć przez pół Polski to tak trochę smutno. Pomyślałem więc, że jeśli przy odrobinie szczęścia będziemy w Vikingówku, to może znajdzie się ktoś chętny, a najlepiej kilku chętnych, by nawinąć kilka km-ów więcej. Są jacyś zainteresowani?

Wiem, wiem:
1. sobota rano CZD w Warszawie,
2. sobota po południu/wieczorem/w nocy ślub Madzixa i Tomka, ostry melanż w Trójmieście,
3. niedziela wieczór Pomorze Zachodnie,
4. poniedziałek powrót do domu (po cichu liczę na kogoś z Warszawy i okolic czyli Rawa, Piotrków, Lódź, Lublin, Komarówka, Trójmiasto, Podkarpacie :D)
- to dość napięty plan, lecz bynajmniej nie rzecz niemożliwa (przy tym, co pokazali Panowie na Twardej Dupie z początku sezonu to pikuś).

Baaaardzo mi na tym zależy.

Awatar użytkownika
Lucek
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: LUCYna/fer
województwo: łódzkie

Post autor: Lucek » wt 28 sie 2007, 06:39

ja raczej bede na CZD ale nie wiem co z weselem. jesli pojade na wesele to moge sie podlaczyc.
bedziemy w kont
Nie ma boga, jest Mmmmotór!

Awatar użytkownika
Dresik
klepacz
klepacz
Imię: Piotr

Post autor: Dresik » śr 12 wrz 2007, 18:08

Janusz czy tą sprawena pomorzu zachodnim juz załatwiłeś???
Po cichu szykuje wyjazd w tamte strony na koniec września.. Lecisz ze mną? :biggrin
Jak będe wiedział już coś konkretniejto założe temat , narazie tak nieoficjalnie - cel pierwszy - najdalej wysunięty na zachód kraniec polski, później na północ, przez całe wybrzeże - cel drugi - na najdalej wysunięty na północ kraniec Polski... Noclegi - Osinów Dolny - koszty zerowe, nocujemy u moich dziadków, do tego jeden nocleg gdzieś nad morzem więc również nie drogo o tej porze roku... Wszystko trwało by jakieś 3, 4,może 5 dni. Termin narazie ruchomy - chce go dostosować do pogody ;-)
:-)

ODPOWIEDZ