Ślub Ownersów - 08.09.2007
-
zuzia tajger
- klepacz

- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
- Heroinka :D
- pisarz

- Kontakt:
- Arczi
- klepacz

- Kontakt:
Hubert nie sądzę , żeby na tak szczytną akcję w CZD przybyło tak mało Ownersów- mam nadzieję , że będzie nas dużo wiecej i uda nam sie wszystko pogodzićHubert pisze:Wiedziałem Arczi ,że się dołączysz.Mamy tylko problem bo do CZD na razie jedzie z tego co widać na liście około 10 motocykli więc jeżeli tak będzie to może to potrwać a jak już pojedziemy to nie możemy dać kichy i jesteśmy tam do oporu.10 motocykli na całe CZD trochę mało.Nie widzę na liście wielu czynnych Ownersów.
- KolczyK
- stary wyjadacz

- Imię: Przemysław
- Kontakt:
no to stało się i zajebiście !!!!
Rano mam egzamin, w pracy załatwione wolne do 13 ego !!!
BEDEM BEDEM w tumanie spalonych opon i ryku maszynistek
godz 17 katedra Oliwska
I niech coś mi stanie na drodze....
[ Dodano: 2007-09-04, 23:21 ]
Ownersi przyjeżdżać, załatwi się noclegi nad samym morzem, za darmoche na dziale znaczy u Kolczyka

Rano mam egzamin, w pracy załatwione wolne do 13 ego !!!
BEDEM BEDEM w tumanie spalonych opon i ryku maszynistek
godz 17 katedra Oliwska
[ Dodano: 2007-09-04, 23:21 ]
Ownersi przyjeżdżać, załatwi się noclegi nad samym morzem, za darmoche na dziale znaczy u Kolczyka
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- mors
- stary wyjadacz

- Imię: Jacek
- Kontakt:
jako samozwańczy Organo-nizator uprzejmię informuję iż:
1. Limo-muzyna szczęśliwej Pary Młodej rusza spod domu na Ujeścisku ul. Przemyska 2 o godz. 14.30 - zbiórka asysty motocyklowej o godz. 14.15 /szofer zadeklaruje trasę, zeby wszyscy wiedzieli któredy jechać/
2. Dojazd do Katedry i Państwo Młodzi idą z fotografem robić zdjęcia przedślubne do Parku Oliwskiego i na pewno będą chcieli mieć grupowe z asystą motocyklową
3. Od godziny 17.00 - 17.45 ceremonia w Katedrze - na wyjście Pary Mlodej trąbimy i ryczymy wydechami /pleban prosi o niepalenie gumy przed Katedrą
/
4. Limo ze szczęsliwymi Nowożeńcami udaje się w kierunku Leźna w asyście szwadronu VFR /rycząc, gwiźdźąc i poklaskując/ około godz. 18-18.15
Nie przewidujemy asysty podczas Nocy Poślubnej
1. Limo-muzyna szczęśliwej Pary Młodej rusza spod domu na Ujeścisku ul. Przemyska 2 o godz. 14.30 - zbiórka asysty motocyklowej o godz. 14.15 /szofer zadeklaruje trasę, zeby wszyscy wiedzieli któredy jechać/
2. Dojazd do Katedry i Państwo Młodzi idą z fotografem robić zdjęcia przedślubne do Parku Oliwskiego i na pewno będą chcieli mieć grupowe z asystą motocyklową
3. Od godziny 17.00 - 17.45 ceremonia w Katedrze - na wyjście Pary Mlodej trąbimy i ryczymy wydechami /pleban prosi o niepalenie gumy przed Katedrą
4. Limo ze szczęsliwymi Nowożeńcami udaje się w kierunku Leźna w asyście szwadronu VFR /rycząc, gwiźdźąc i poklaskując/ około godz. 18-18.15
Nie przewidujemy asysty podczas Nocy Poślubnej
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- KolczyK
- stary wyjadacz

- Imię: Przemysław
- Kontakt:
16 ego w takim razie zapraszam na uśmiech dzieciarni kiedy będę w domu organizujemy mały festyn i wożenie dzieciaków ! Bez aluzji panowie, gdzie moge i kiedy to pomoge 
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
madzix powiem ci szczeże że o terminie ślubu wiedziałąś już dawno....a pamiętam jeszcze jak ustalaliśmy termin itp .
czemu wtedy nie napisałaś że chajtasz się date i godz. myślę że byśmy byli dużą grupą !!!!!!!!!!!!!
nie mam pretensji tylko nie gniewaj się jak nie będzie tyle maszyn u ciebie........
oczywiście wszystkiego naj naj na nowej dzrodze życia
dzieciaki nas potrzebują a wiem że ty zrozumiesz !!!!!!!!1
czemu wtedy nie napisałaś że chajtasz się date i godz. myślę że byśmy byli dużą grupą !!!!!!!!!!!!!
nie mam pretensji tylko nie gniewaj się jak nie będzie tyle maszyn u ciebie........
oczywiście wszystkiego naj naj na nowej dzrodze życia
dzieciaki nas potrzebują a wiem że ty zrozumiesz !!!!!!!!1
Życie jest piękne , gdzy żyć się umie ,gdy jedno serce drugie rozumie ,gdy można kochać jawnie i skrycie i być kochanym przez całe życie..
- MadziX
- stary wyjadacz

- Imię: Magdalena
- Kontakt:
może wyluzujcie torchę hehe
Daytona sorki ,ale trochę nie rozumiem o co Ci chodzi...
piszesz jakby ktoś tu miał pretensje itd a tak nie jest..
napisałam o ślubie kiedy uznałam za słuszne, Ci co chcieli wiedzieli nawet dużo wcześniej, ale nie o to chodzi...
wiem kiedy zapodałam info, wiem jakie plany inne u niektóych powstały ( np CZD) i raczej nie spodziewałam się ,że przybędą wszycy ( to ,ze utworzyłam ten temat nie oznacza,ze spodziewam się 100% frekwencji hehe )- czy to z racji CZD, czy odległości czy po prostu innych planów...
dla mnie jest to oczywiste, myslałam ,ze to było jasne od samego początku więc nie wiem po co ta dyskusja,,,
Mtr - każdy ma swoje priorytety - to również oczywiste, wiec nie wiem po co o tym w ogóle pisac...a tym bardziej kogoś rozliczac z decyzji ,którą podjął tego dnia..
a może przeproszę Cię ,że właśnie 8 września zaplanowałam ślub i przez to ,któryś ś z Ownersów zamiast na CZD przyjedzie pod katedrę ? jak dla mnie to przeginasz w drugą stronę ..
ja nikogo nie namaiwam do rezygnacji z CZD wręcz przeciwnie, a włączyłęs się do mmojego tematu i tak własnie próbujesz to przedsatwic, co mnie wkurza po prostu..wiesz ludzie mają wolną wolę...
a w gwoli wyjaśnienia mój Ślub nie jest konkurencyjną dla CZD imprezą tylko bardzo ważną uroczystością,która przez przypadek odbywa się tego samego dnia ,więc nie musisz temu umniejszac tylko dlatego,ze coś innego jest dla Ciebie wazne..jak to mówią szanujmy się nawzejm..
Hubert dzięki za bardzo miły telefon
Mors dzięki za starania i mam nadzieję - do zobaczenia, Kolczyk - również do zobaczenia 
Daytona sorki ,ale trochę nie rozumiem o co Ci chodzi...
napisałam o ślubie kiedy uznałam za słuszne, Ci co chcieli wiedzieli nawet dużo wcześniej, ale nie o to chodzi...
wiem kiedy zapodałam info, wiem jakie plany inne u niektóych powstały ( np CZD) i raczej nie spodziewałam się ,że przybędą wszycy ( to ,ze utworzyłam ten temat nie oznacza,ze spodziewam się 100% frekwencji hehe )- czy to z racji CZD, czy odległości czy po prostu innych planów...
dla mnie jest to oczywiste, myslałam ,ze to było jasne od samego początku więc nie wiem po co ta dyskusja,,,
Mtr - każdy ma swoje priorytety - to również oczywiste, wiec nie wiem po co o tym w ogóle pisac...a tym bardziej kogoś rozliczac z decyzji ,którą podjął tego dnia..
ja nikogo nie namaiwam do rezygnacji z CZD wręcz przeciwnie, a włączyłęs się do mmojego tematu i tak własnie próbujesz to przedsatwic, co mnie wkurza po prostu..wiesz ludzie mają wolną wolę...
a w gwoli wyjaśnienia mój Ślub nie jest konkurencyjną dla CZD imprezą tylko bardzo ważną uroczystością,która przez przypadek odbywa się tego samego dnia ,więc nie musisz temu umniejszac tylko dlatego,ze coś innego jest dla Ciebie wazne..jak to mówią szanujmy się nawzejm..
Hubert dzięki za bardzo miły telefon

Czytam i czytam i oczom nie wierzę. To jest temat "Ślub Ownersów - 08.09.2007" więc po co tu prawić o CZD? Kto chce życzyć MadziXowi, udanej uroczystości to życzy, kto chce ją ostrzec ten ostrzega (lub ostrzy), kto chce ucałować ten całuje (póki jeszcze można), a uwagi i żale są niepotrzebne. Panowie MTR, ja czynnie biorę udział w CZD i świetnie o tym wiecie, i żal mi, że przez to nie mogę być na ślubie Magdy, ale jak wielu wybrałem tę imprezę, bo uznałem, że tak powinienem zrobić i nie radowałbym się, gdyby ktoś mi przygadywał, że akurat nie palę gumy pod katedrą. A jak by to wyglądało, gdyby w temacie "Charytatywny Piknik w CZD" MadziX pisał, że to lipa i dawajcie wszyscy do Niej? To sprawa zupełnie indywidualnego wyboru dla kogo która impreza jest istotniejsza i wygodniejsza. Proponuję zatem zakończyć tę agresywną agitację i może mniej oglądać przygotowania do kampanii wyborczej w TV. Po prostu nie wszyscy muszą umierać za CZD. Bez obrazy oczywiście.
Ostatnio zmieniony pt 07 wrz 2007, 08:41 przez SOWA, łącznie zmieniany 1 raz.