Ślub Ownersów - 08.09.2007

Masz pomysł na jakieś nocne latanie? Propozycję wycieczki? Pisz tutuaj :)
zuzia tajger
klepacz
klepacz
Imię: ...
województwo: warmińsko-mazurskie
Kontakt:

Post autor: zuzia tajger » ndz 12 sie 2007, 17:15

moze i nam sie uda :) a jakby nie, MadziX najlepszego na tej drodze ;)
...

Awatar użytkownika
Heroinka :D
pisarz
pisarz
Kontakt:

Post autor: Heroinka :D » ndz 12 sie 2007, 22:21

Ja również życzę Tobie, znaczy Wam Wszystkiego Najlepszego! :smile: :kiss
Piękna jest to dziewczyna, co zwie się Heroina. ;-)

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Magdalena
Kontakt:

Post autor: MadziX » ndz 12 sie 2007, 23:02

Dzięki dziewczyny !! :hugs :mrgreen:
Obrazek

Awatar użytkownika
Arczi
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Arczi » śr 15 sie 2007, 08:48

Hubert pisze:Wiedziałem Arczi ,że się dołączysz.Mamy tylko problem bo do CZD na razie jedzie z tego co widać na liście około 10 motocykli więc jeżeli tak będzie to może to potrwać a jak już pojedziemy to nie możemy dać kichy i jesteśmy tam do oporu.10 motocykli na całe CZD trochę mało.Nie widzę na liście wielu czynnych Ownersów.
Hubert nie sądzę , żeby na tak szczytną akcję w CZD przybyło tak mało Ownersów- mam nadzieję , że będzie nas dużo wiecej i uda nam sie wszystko pogodzić

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: mors » czw 16 sie 2007, 11:47

będa będą, a jak nie będą to zaprosimy ich z Wasylem na tradycyjne Garden Party do misia :lol

a potem zaginamy do Oliwy - super.

Bo my nad morzem mamy:

śledzie w oleju, makrelę w pomidorach i organy w oliwie :lol
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

Awatar użytkownika
Draghar
pisarz
pisarz
Kontakt:

Post autor: Draghar » wt 21 sie 2007, 07:30

Ciekawe czy nie zamkną CZD do września jak tak dalej będzie ze służbą zdrowia
trzeba mieć zdrowie żeby chorować
Draghar

VFR Viking SEXszyn North Roads

Awatar użytkownika
KolczyK
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Przemysław
Kontakt:

Post autor: KolczyK » wt 04 wrz 2007, 23:20

no to stało się i zajebiście !!!!

Rano mam egzamin, w pracy załatwione wolne do 13 ego !!! :motolove

BEDEM BEDEM w tumanie spalonych opon i ryku maszynistek :lol :motolove :hooray

godz 17 katedra Oliwska :-) I niech coś mi stanie na drodze.... :razz2

[ Dodano: 2007-09-04, 23:21 ]
Ownersi przyjeżdżać, załatwi się noclegi nad samym morzem, za darmoche na dziale znaczy u Kolczyka 8) :bye
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka

UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>

Awatar użytkownika
mors
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Jacek
Kontakt:

Post autor: mors » czw 06 wrz 2007, 12:12

jako samozwańczy Organo-nizator uprzejmię informuję iż:

1. Limo-muzyna szczęśliwej Pary Młodej rusza spod domu na Ujeścisku ul. Przemyska 2 o godz. 14.30 - zbiórka asysty motocyklowej o godz. 14.15 /szofer zadeklaruje trasę, zeby wszyscy wiedzieli któredy jechać/

2. Dojazd do Katedry i Państwo Młodzi idą z fotografem robić zdjęcia przedślubne do Parku Oliwskiego i na pewno będą chcieli mieć grupowe z asystą motocyklową

3. Od godziny 17.00 - 17.45 ceremonia w Katedrze - na wyjście Pary Mlodej trąbimy i ryczymy wydechami /pleban prosi o niepalenie gumy przed Katedrą :lol /

4. Limo ze szczęsliwymi Nowożeńcami udaje się w kierunku Leźna w asyście szwadronu VFR /rycząc, gwiźdźąc i poklaskując/ około godz. 18-18.15

Nie przewidujemy asysty podczas Nocy Poślubnej :hooray
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS

Awatar użytkownika
MTR
bywalec
bywalec

Post autor: MTR » czw 06 wrz 2007, 13:05

KolczyK pisze: Ownersi przyjeżdżać, załatwi się noclegi nad samym morzem, za darmoche na dziale znaczy u Kolczyka 8) :bye
Wiesz Kolczyk dla niektórych ( a szkoda, że tylko dla nich ) priorytetem jest uśmiech dzieciarni :mrgreen:

Awatar użytkownika
mrf
Łopata
Imię: Michał
województwo: mazowieckie
Kontakt:

Post autor: mrf » czw 06 wrz 2007, 14:45

MTR pisze:Wiesz Kolczyk dla niektórych ( a szkoda, że tylko dla nich ) priorytetem jest uśmiech dzieciarni :mrgreen:
Panowie, nie zmuszajcie nikogo na sile bo mnie to denerwuje :killer :meditate
A Rh POSITIVE

Awatar użytkownika
KolczyK
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Przemysław
Kontakt:

Post autor: KolczyK » czw 06 wrz 2007, 17:16

16 ego w takim razie zapraszam na uśmiech dzieciarni kiedy będę w domu organizujemy mały festyn i wożenie dzieciaków ! Bez aluzji panowie, gdzie moge i kiedy to pomoge :evil:
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka

UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>

Awatar użytkownika
MTR
bywalec
bywalec

Post autor: MTR » czw 06 wrz 2007, 17:52

MRF nikt nikogo nie zmusza do niczego, nie o to tutaj chodzi.

Awatar użytkownika
DAYTONA
teksciarz
teksciarz

Post autor: DAYTONA » czw 06 wrz 2007, 21:01

madzix powiem ci szczeże że o terminie ślubu wiedziałąś już dawno....a pamiętam jeszcze jak ustalaliśmy termin itp .

czemu wtedy nie napisałaś że chajtasz się date i godz. myślę że byśmy byli dużą grupą !!!!!!!!!!!!!
nie mam pretensji tylko nie gniewaj się jak nie będzie tyle maszyn u ciebie........

oczywiście wszystkiego naj naj na nowej dzrodze życia :grin:

dzieciaki nas potrzebują a wiem że ty zrozumiesz !!!!!!!!1
Życie jest piękne , gdzy żyć się umie ,gdy jedno serce drugie rozumie ,gdy można kochać jawnie i skrycie i być kochanym przez całe życie..

Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Magdalena
Kontakt:

Post autor: MadziX » czw 06 wrz 2007, 21:42

może wyluzujcie torchę hehe ;-)
Daytona sorki ,ale trochę nie rozumiem o co Ci chodzi... ;) piszesz jakby ktoś tu miał pretensje itd a tak nie jest..
napisałam o ślubie kiedy uznałam za słuszne, Ci co chcieli wiedzieli nawet dużo wcześniej, ale nie o to chodzi...
wiem kiedy zapodałam info, wiem jakie plany inne u niektóych powstały ( np CZD) i raczej nie spodziewałam się ,że przybędą wszycy ( to ,ze utworzyłam ten temat nie oznacza,ze spodziewam się 100% frekwencji hehe )- czy to z racji CZD, czy odległości czy po prostu innych planów...
dla mnie jest to oczywiste, myslałam ,ze to było jasne od samego początku więc nie wiem po co ta dyskusja,,,
Mtr - każdy ma swoje priorytety - to również oczywiste, wiec nie wiem po co o tym w ogóle pisac...a tym bardziej kogoś rozliczac z decyzji ,którą podjął tego dnia.. ;) a może przeproszę Cię ,że właśnie 8 września zaplanowałam ślub i przez to ,któryś ś z Ownersów zamiast na CZD przyjedzie pod katedrę ? jak dla mnie to przeginasz w drugą stronę ..
ja nikogo nie namaiwam do rezygnacji z CZD wręcz przeciwnie, a włączyłęs się do mmojego tematu i tak własnie próbujesz to przedsatwic, co mnie wkurza po prostu..wiesz ludzie mają wolną wolę...
a w gwoli wyjaśnienia mój Ślub nie jest konkurencyjną dla CZD imprezą tylko bardzo ważną uroczystością,która przez przypadek odbywa się tego samego dnia ,więc nie musisz temu umniejszac tylko dlatego,ze coś innego jest dla Ciebie wazne..jak to mówią szanujmy się nawzejm..

Hubert dzięki za bardzo miły telefon :) Mors dzięki za starania i mam nadzieję - do zobaczenia, Kolczyk - również do zobaczenia :grin:
Obrazek

SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » pt 07 wrz 2007, 08:34

Czytam i czytam i oczom nie wierzę. To jest temat "Ślub Ownersów - 08.09.2007" więc po co tu prawić o CZD? Kto chce życzyć MadziXowi, udanej uroczystości to życzy, kto chce ją ostrzec ten ostrzega (lub ostrzy), kto chce ucałować ten całuje (póki jeszcze można), a uwagi i żale są niepotrzebne. Panowie MTR, ja czynnie biorę udział w CZD i świetnie o tym wiecie, i żal mi, że przez to nie mogę być na ślubie Magdy, ale jak wielu wybrałem tę imprezę, bo uznałem, że tak powinienem zrobić i nie radowałbym się, gdyby ktoś mi przygadywał, że akurat nie palę gumy pod katedrą. A jak by to wyglądało, gdyby w temacie "Charytatywny Piknik w CZD" MadziX pisał, że to lipa i dawajcie wszyscy do Niej? To sprawa zupełnie indywidualnego wyboru dla kogo która impreza jest istotniejsza i wygodniejsza. Proponuję zatem zakończyć tę agresywną agitację i może mniej oglądać przygotowania do kampanii wyborczej w TV. Po prostu nie wszyscy muszą umierać za CZD. Bez obrazy oczywiście.
Ostatnio zmieniony pt 07 wrz 2007, 08:41 przez SOWA, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ