może wyluzujcie torchę hehe
Daytona sorki ,ale trochę nie rozumiem o co Ci chodzi...

piszesz jakby ktoś tu miał pretensje itd a tak nie jest..
napisałam o ślubie kiedy uznałam za słuszne, Ci co chcieli wiedzieli nawet dużo wcześniej, ale nie o to chodzi...
wiem kiedy zapodałam info, wiem jakie plany inne u niektóych powstały ( np CZD) i raczej nie spodziewałam się ,że przybędą wszycy ( to ,ze utworzyłam ten temat nie oznacza,ze spodziewam się 100% frekwencji hehe )- czy to z racji CZD, czy odległości czy po prostu innych planów...
dla mnie jest to oczywiste, myslałam ,ze to było jasne od samego początku więc nie wiem po co ta dyskusja,,,
Mtr - każdy ma swoje priorytety - to również oczywiste, wiec nie wiem po co o tym w ogóle pisac...a tym bardziej kogoś rozliczac z decyzji ,którą podjął tego dnia..

a może przeproszę Cię ,że właśnie 8 września zaplanowałam ślub i przez to ,któryś ś z Ownersów zamiast na CZD przyjedzie pod katedrę ? jak dla mnie to przeginasz w drugą stronę ..
ja nikogo nie namaiwam do rezygnacji z CZD wręcz przeciwnie, a włączyłęs się do mmojego tematu i tak własnie próbujesz to przedsatwic, co mnie wkurza po prostu..wiesz ludzie mają wolną wolę...
a w gwoli wyjaśnienia mój Ślub nie jest konkurencyjną dla CZD imprezą tylko bardzo ważną uroczystością,która przez przypadek odbywa się tego samego dnia ,więc nie musisz temu umniejszac tylko dlatego,ze coś innego jest dla Ciebie wazne..jak to mówią szanujmy się nawzejm..
Hubert dzięki za bardzo miły telefon

Mors dzięki za starania i mam nadzieję - do zobaczenia, Kolczyk - również do zobaczenia