W piątek 05.06 po górkach: Żywiec-Nowy Sącz-Krosno

Masz pomysł na jakieś nocne latanie? Propozycję wycieczki? Pisz tutuaj :)
redaktor
Imię: piotr
województwo: wielkopolskie

W piątek 05.06 po górkach: Żywiec-Nowy Sącz-Krosno

Post autor: redaktor » czw 04 cze 2015, 14:19

Cze :)

Jadąc z wielkopolski na podkarpacie chętnie zalukam w nasze piękne górskie tereny. Nie jestem miłośnikiem prędkości autostradowych, więc tym bardziej trasę przejazdu planuję po górkach :mrgreen: . Jak w tytule, linia: Żywiec-Nowy Sącz-Krosno z możliwymi małymi odchyleniami jeśli ktoś będzie chętny się dołączyć lub spotkać na trasie. Wyjazd zorganizowany praktycznie w ostatniej chwili więc nie mogłem wcześniej uprzedzić, nad czym bardzo boleję bo oczywiste jest że miło jest dzielić swoje pasje z "pokrewnymi duszami" nie tylko za pomocą klawiatury :biggrin ale zwłaszcza na żywo.
Myślę że do Żywca zjadę ok 12-13ej więc opisana trasa do przejechania w godz popołudniowych :wink: Jeśli ktoś będzie chętny na spotkanie i wspólny przejazd to zapraszam na PW w celu wymiany kontaktu tel.

Pozdrawiam :D
VFR..czemu nie, przecież to zajefajnie turla się hehehe

Pozdrawiam z Poznania
Piotr

redaktor
Imię: piotr
województwo: wielkopolskie

Re: W piątek 05.06 po górkach: Żywiec-Nowy Sącz-Krosno

Post autor: redaktor » sob 06 cze 2015, 23:20

Cze :D

Z lekkimi modyfikacjami trasy ale pozdrawiam tym razem z podkarpacia......jadąc w piątek te 600 km przez Polskę aż miło było widzieć i pozdrawiać te grupy motocyklowe które również doceniały piękną pogodę i nawijały km na ośki. Żółta pszczoła spisała się doskonale choć wyższa szyba jest koniecznością. We wtorek droga powrotna ...również po górkach :wink:
ps... po drodze chwilowa jazda za dużym Harasiem i o ile przy wyprzedzaniu ładnie pląsał z wydechów, to na postoju zwyczajnie rzęził :cry ...wszystko w nim "dzwoniło" no ale milość różne ma oblicza
VFR..czemu nie, przecież to zajefajnie turla się hehehe

Pozdrawiam z Poznania
Piotr

ODPOWIEDZ