Łydki to mnie tak bolą że ledwo chodzę

Dzięki za wspólne imprezowanie

Kiki zgodnie z obietnicą załączam zdjęcie z KRÓLEM DISCOkiki pisze:A nie wiem czy Wam pokazywałem - ale patrzcie z kim mam zdjęcie!!!
Kiki masz do czego dążyć!Mysza_ Jerrego pisze:Kiki zgodnie z obietnicą załączam zdjęcie z KRÓLEM DISCOkiki pisze:A nie wiem czy Wam pokazywałem - ale patrzcie z kim mam zdjęcie!!!
https://www.youtube.com/watch?v=-gNH8D12hoQMysza_ Jerrego pisze:Kiki zgodnie z obietnicą załączam zdjęcie z KRÓLEM DISCO
Ja nie chrapałem:-)Stuwka pisze:A ja juz w pracy ... to chyba warszawa? ... wielki dzieki lucek bylo mega
Gabas i Andrzej - pamietajcie za rok was nie wpuszczamy do domku ...![]()
Kiki - ty zyjesz ??? Pije tylko do 17 haha dobry tekst
Arnold - dziekuje za moto no bo w koncu tradycji musialo sie dotrzymac![]()
I wszystkim z domku 109 za mega chrapanie
Nie interesuje mnie jak czule do siebie mówicie i jak nazywacie...Hubu pisze:Lucek dzięki za jędrnego bakłażana!
Z godzinę Cie szukałem , ale podobno Twoje zwłoki leżały w okolicy nr 45 .Lucek pisze:omTom - dziekuje za podarek chyba ze to nie dla mnie
kiki pisze:Ja tez już dojechał. Wielkie podziękowanie dla Lucka za mega fajną imprezę ( za rok może będzie mi dane dotrwać chociaż do początku imprezy
).
Ten kto nie widział jak Gabas otwiera piwo to niech żałuje!!!!
A nie wiem czy Wam pokazywałem - ale patrzcie z kim mam zdjęcie!!!
mnie się zawsze chce,.. ale niestety już nie zawsze mogęBruce pisze:Dzięki wszystkim. było krótko ale intensywnieFajnie że się ludziom chce
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości