A no właśnie zapomniałem o ważnej stronie ekonomicznejmagik pisze:Na razie to mi się marzy Norwegia i przylądek północnytylko te ceny.... może będzie mnie kiedyś stać
Boze uchron mnie i moje dzieci przed Norwegiamagik pisze:a razie to mi się marzy Norwegia i przylądek północny
Ze mnie moderator jak z koziej dupy trąbka, ale tu jest temat o wyjeździe Puzona i jego kompanów, a nie pobożne życzenia Obersturmbannführera magika.magik pisze:...Choć powiem szczerze, że zamiast wyjeżdżać do Rosji na stałe wolał bym tu w moim Vaterlandzie zrobić ordnung i wysłać tych wszystkich gejów, transwestytów i innych na Madagaskar albo na Kamczatkę jakby Putin się zgodził. Wiem, że to utopijne marzenia, ale kocham mój Heimatland.
No jak ja lecialem na Krym ze swoja ex to przed wyjazdem od niej do ostatnich chwil trwala zarliwa dyskusja jak to tam niebezpiecznie. Dziadek byl najlepszy "Dziecko nie jedz tam, ja pamietam jak Stefana ojciec pojechal na ukraine i mu konie ukradli a jego pobili" a na moje pytanie kiedy to bylo odpowiedzial ze looo juz ze 40 lat bedziediablique pisze:Maroko tez słyszeliśmy że łęb mi ukręcą, porwa i wogole..
No wlasnie ja jeszcze z bagazem mam problem. Jak obczailem ceny kufrow to zwatpilem i stwierdzilem, ze bede mial centralke (jak mi sie uda ten pieprzony stelaz do VFRy kupic) i dodatkowo zamontuje na siedzeniu namiot plus jakies inne graty. Na chwile obecna wydaje mi sie, ze zmieszcze sie do kufra ze wszystkim. Ale mam jeszcze pomysl, zeby w Irkutsku skoczyc na dwa dni w gory na 3000m wiec przydaloby sie jeszcze sprzet i dodatkowe ubranie zabrac. I wtedy cos w rodzaju takiego rogala byloby fajne. Tylko cena spora - 650zl. Minusem posiadania takiego rogala bez kufra jest to, ze jest kompletnie niezabezpieczony przed kradzieza, a jak wiadomo to Rosja - jesli nas nie zabija po drodze to conajmniej okradnaKolega_PL pisze:A odnośnie tematu to nie wiem jak macie zaplanowany bagaż, ale w "światku" enduro bardzo dobrze spisuje się taki rogal:
binio pisze: I wtedy cos w rodzaju takiego rogala byloby fajne. Tylko cena spora - 650zl.
Do mnie z Maroka jeszcze nie doszładiablique pisze:p.s. a sprobujcie mi kartki nie przysłać...
![]()
a to złodziejski kraj na kartkę do ciebie sie połasilipuzon pisze:Do mnie z Maroka jeszcze nie doszładiablique pisze:p.s. a sprobujcie mi kartki nie przysłać...
![]()
![]()
Ale za to namiot pozwiedza trochę świata
Nawet nie pomyslalem o tym, jutro zadzwonieklosiewi pisze:binio a nie dzwoniłeś do Gregorego może on coś będzie miał w dobrej cenie
Kurcze to mi sie mega podoba. Moze ktos zna kogos kto testowal to na VFR?Kolega_PL pisze:Jak chcecie coś tańszego, ale tego samego typu to np to:http://allegro.pl/canyon-u-bag-rogal-to ... 63016.html
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości