Tym bardziej przyjeżdżaj, postawimy Cię na nogiŁysolek pisze:echhh w tym roku zycie wywrocilo mi sie do gory nogami i na 97% nas nie bedzie
udanej zabawy i przyjemnego spaceru...

Najlepszy na to jest nasz podkład kolejowy

Tym bardziej przyjeżdżaj, postawimy Cię na nogiŁysolek pisze:echhh w tym roku zycie wywrocilo mi sie do gory nogami i na 97% nas nie bedzie
udanej zabawy i przyjemnego spaceru...
KOdi pisze:Tym bardziej przyjeżdżaj, postawimy Cię na nogi![]()
Najlepszy na to jest nasz podkład kolejowy
i to jest najprawdziwsza prawdakiciol pisze:Małe sprosotowanie:podkład zwala z nóg a nie stawia na nogi
I tutaj się nie zgodzęWilk pisze:Nie będzie komu degustować, do odcięcia
ty się nie pisz tylko zajeżdżaj , a poznasz zajebi.....ą ekipępiax88 pisze:Z Wrześni daleko nie mam więc wstępnie się piszę na zapoznanie wielkopolskich fanów VFR
Już się boję ;Dśliniak290 pisze:ty się nie pisz tylko zajeżdżaj , a poznasz zajebi.....ą ekipępiax88 pisze:Z Wrześni daleko nie mam więc wstępnie się piszę na zapoznanie wielkopolskich fanów VFR
Fakir takie rzeczy to robi kapslem od piwapiax88 pisze:Fakir, wezmę wiertarkę to przy ognisku nawiercimy dziury pod crash-pady hahaha (żart)
po kilku głębszych to kto wiesajmon pisze:Fakir takie rzeczy to robi kapslem od piwapiax88 pisze:Fakir, wezmę wiertarkę to przy ognisku nawiercimy dziury pod crash-pady hahaha (żart)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości