Ci z Północy tak w nocy CHRAPALI, że spać nie mogłem

I jeszcze jedno:
QRWA MAĆ
RIFF TOWN GRAĆ
Szacun Panowie
Pachołek powinien uważać, jak Pan jedzie i na drogę nie wyskakiwać, a co najwyżej z szacunkiem się ukłonićdiablique pisze: Po drodze Adjar potracil po pijaku pacholka wiec prawko mu zabierzemy...
Nie byłam w tym roku na Białej, ale pozwolę sobie zauważyć, że Mors i Puzon są głośniejsiZigfried666 pisze:Myślę że konkurs na najgłośniejsze chrapanie bezapelacyjnie wygrałby towarzysz Achmed
Wpusciles go do pokoju????KolczyK pisze:Spoko, stopery nie pomagały, Dżambo !!!!! Następnym razem śpisz na dachu !!
Nie, nie, cos Ci sie pomerdalo, to Jaszczur swojego warriora odpalilZigfried666 pisze:Myślę że konkurs na najgłośniejsze chrapanie bezapelacyjnie wygrałby towarzysz Achmed
dzięki za nową ksywkędiablique pisze:Zapomnialam napisac od dzis Kargulo ma ksywe Pchła
Prosze ale zamiast siedziec na forum idz regulator wymienkargulo pisze:dzięki za nową ksywkędiablique pisze:Zapomnialam napisac od dzis Kargulo ma ksywe Pchła
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości