motocykl juz złożony. jeździ jak trzeba!dixon pisze:salwaman, nie pitol tylko składaj to swoje cudo bez kół:) i leć na rumunie!!!;)
Dixon, pokazuj foty z wyjazdu!

motocykl juz złożony. jeździ jak trzeba!dixon pisze:salwaman, nie pitol tylko składaj to swoje cudo bez kół:) i leć na rumunie!!!;)

bo po moto to tak wygląda
  bo po moto to tak wygląda 

Peter, wymieniałem same przewody. Gdzieś po zamontowaniu wyszła nieszczelność. samo odpowietrzenie wymagało zrobienie dobrego dostępu. Peter, niestety, ale tak się wymienia w vfrce przewody.PETER pisze:salwaman sory że drążę temat ale wymieniałeś całe hamulce tzn przewody i wszystkie inne elementy hamulcowe??bo po moto to tak wygląda

ale też nie przesadzałem.
 ale też nie przesadzałem. 

Nie wiem, z kiedy masz to info, bo w zeszym roku to właśnie Transalpina miała śliczny, nowiutki asfalt. Trzeba tylko było uważać, bo na zjeździe co jakiś czas były w nim "piaskowe" pasy, pewnie coś zakopali i czekali z asfaltem, aż się uleży.belkot pisze:Transforgarska ma w wiekszosci asfalt dosc ladny a transalpina to w wiekszosci droga polna

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości