to koniecznie napisz po. Może będziesz miał jakieś "zalecenia"Lucek pisze:ja jade 4go lipca. bedzie swieze info

to koniecznie napisz po. Może będziesz miał jakieś "zalecenia"Lucek pisze:ja jade 4go lipca. bedzie swieze info
właśnie też sprawdzałem tam cenyLucek pisze:booking.com
tu masz trase z Warszawy, punkt zbiorny pewnie w okolicach Rzeszowasalwaman pisze:Jak możesz, podaj link albo wstaw zdjecie do mapki z trasa![]()
Ja już wiem że będe spał przy moto. Jestem za biedny![]()
Moznaby na wegrzech zrobic stop. Tam usmiechnac sie do mieszkancow i nocka zalatwiona za butelke wina
u mnie przez chwile było takie ryzyko, że mój plecak będzie chciał. Jednak tysiąc kilometrów w jedną stronę plus śmiganie po drodze i walczyłem dzielnie żeby być samemu. Jednak z tego co wiem jeden z kolegów może mieć plecak ze sobą.salwaman pisze:Tak sobie siedzę i myśle... leci ktoś z pasażerem ??? albo ma zamiar kogoś zabrać ze sobą na plecy![]()
Myślę i ja o tym, dlatego pytam. w takim razie biorę taką opcję pod uwagę. Jak ktoś jeszcze się będzie decydował, piszcie.pisanek pisze:
u mnie przez chwile było takie ryzyko, że mój plecak będzie chciał. Jednak tysiąc kilometrów w jedną stronę plus śmiganie po drodze i walczyłem dzielnie żeby być samemu. Jednak z tego co wiem jeden z kolegów może mieć plecak ze sobą.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości