Mikołaje na Motocyklach w Vikingowie :) 2010-12-05
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
poscig pisze:Ruda bym się bardzo zdziwił gdyby Ciebie nie było na wp. Trójmieście i w TV....
A gdzie Ty mnie widziałeś, bo ja siebie nigdzie nie znalazłam

Kolejny znaleziony link :
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Mik ... 43863.html

Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

VFR Viking SeXszyn North Roads
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
poscig pisze:Ruda bym się bardzo zdziwił gdyby Ciebie nie było na wp. Trójmieście i w TV.....
Faktycznie, gdzie Ruda tam TVRuda i Piotr pisze:A gdzie Ty mnie widziałeś, bo ja siebie nigdzie nie znalazłam

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- knight
- pisarz
- Imię: Jakub
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Mik ... 43863.html
Ale się złapałem na fotkę... Tak to ja się składam do zakrętu

Zdjęcie robił szwagier mojego szwagra Adaś, znany wielu jako cOOl...
Godnie VFR się prezentuje
aaa i dojechałem z moto na pace do Bydgoszczy, na paradzie było mega ślisko, wyhaczyłem glebę ot tak na prostej bez kombinacji, ale crash pady są cudowne i jednej ryski nie ma
w sumie fajnie....
Pozdr
Ale się złapałem na fotkę... Tak to ja się składam do zakrętu

Zdjęcie robił szwagier mojego szwagra Adaś, znany wielu jako cOOl...
Godnie VFR się prezentuje

aaa i dojechałem z moto na pace do Bydgoszczy, na paradzie było mega ślisko, wyhaczyłem glebę ot tak na prostej bez kombinacji, ale crash pady są cudowne i jednej ryski nie ma

w sumie fajnie....
Pozdr
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
6:40 rozgrzewam MZ .... bez kosza
ludzi w oknach nei ma
jest dobrze
-7 stopnic Celsjusza....4 ppary gaci....3 pary skarpetek....2 kominiary...neopren....na twarz....przeciwdeszczówka....kask i ruszamy, 1,3km w sniegu....potem pojawia się czarny śliski asfalt
ale 23PS w MZ ES 250 tez mogą ponieść
stała predkosc 60km/h odczuwalne w palcach u nóg --- minus ... kur......cze dziesiąt.... ale jadę
łezka w oku w Gdansku że Lalka dojechała bez itraty sił
i zaczyna się ... mikołajowe szaleństwo
dzięki za spotkanko, Ruda dzięki za pozytyw, Poscig dzięki bratku za uratowanie gardła i pogody ducha chociaż zimno było tylko w palce u nóg, ciepła herbata wynagradzaal wszystko. wialo, padało, ale było zajebiście !!!!
dzięki

dzięki za spotkanko, Ruda dzięki za pozytyw, Poscig dzięki bratku za uratowanie gardła i pogody ducha chociaż zimno było tylko w palce u nóg, ciepła herbata wynagradzaal wszystko. wialo, padało, ale było zajebiście !!!!
dzięki

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
-
- klepacz
- Imię: Adam
- Kontakt:
U nas na szczęście nie padało (choć temperatura chyba troszkę niższa)- ale trochę leżało w wielu miejscach na drodze, więc adrenalinka była (toteż i nie zmarzłem
) Mam nadzieję że u was przygód jakichś poważniejszych nie było ( tutaj tylko jedną wywrotkę , i to całkiem niegroźną, przy wjeżdżaniu w bramę zarejestrowałem - i co dziwne, to wcale nie byłem ja
). Może w przyszłym roku pogoda dopisze i da szansę zaliczyć mikołajki we vikingowie, jak planowałem w tym, bo dawno u was nie byłem.