Hefajstos się żeni (26.06.2010)
- Hefajstos
- klepacz
- Imię: Maciej
Hefajstos się żeni (26.06.2010)
Informuje wszem i wobec, iż ta wiekopomna chwila nastąpi dokładnie za miesiąc (kurka jak ten czas leci!)
Dnia 26.06.2010 o godzinie 15.00 w kościele pw. Św. Michała Archanioła w Kwilczu (13 km od Pniew w kierunku Gorzowa Wlkp.) ślubować będę wraz z przyszłą żoną miłość dozgonną . Po wygłoszeniu wyroku dożywocia nastąpi przejazd gości weselnych pod eskortą motocykli do Nowego Tomyśla (trasa 40 km).
Mam nadzieje, że kto będzie mógł, to w tym Wielkim Dniu zaszczyci nas Swoją obecnością.
Pozdrawiamy i zapraszamy.
Dnia 26.06.2010 o godzinie 15.00 w kościele pw. Św. Michała Archanioła w Kwilczu (13 km od Pniew w kierunku Gorzowa Wlkp.) ślubować będę wraz z przyszłą żoną miłość dozgonną . Po wygłoszeniu wyroku dożywocia nastąpi przejazd gości weselnych pod eskortą motocykli do Nowego Tomyśla (trasa 40 km).
Mam nadzieje, że kto będzie mógł, to w tym Wielkim Dniu zaszczyci nas Swoją obecnością.
Pozdrawiamy i zapraszamy.
- Argail
- pisarz
- Imię: Dariusz
- województwo: wielkopolskie
- Kontakt:
w dupę Cię kopnę - zobaczymy jak na Ciebie czas przyjdzie czy będziesz tak hojnykiciol pisze:Mam nadzieję że nie poskąpisz na tacę tak jak co niektórzy i pogoda dopisze

26.06 zaklepany - będziemy wraz z moją nową żoną

KICIOL - którędy jedziemy? Proponuję tym razem przez Wrześnię - co Ty na to?

rejoice o young man in thy youth
-
- zadomowiony
Re: Hefajstos się żeni (26.06.2010)
To już chyba czas wielkiHefajstos pisze:Informuje wszem i wobec, iż ta wiekopomna chwila nastąpi dokładnie za miesiąc (kurka jak ten czas leci!)

diesel-naprawa układów wtryskowych, mechanika pojazdowa, wymiana opon, naprawa motocykli, quadów i skuterów-Poznań 519 185 505
-
- teksciarz
- Imię: Adam
jak nic nie wypadnie to bede
i jade z Wami Argail i Kiciol
... yyyy ale dlaczego przez leszno
przecie to na okolo ... yyy no przez wrzesnie tez mozna ;D a po drodze mozemy kogos z gniezna zabrac 

http://szkola-motocyklowa.blogspot.com - podstawowe informację o odzieży motocyklowej i technice jazdy motocyklem
- Argail
- pisarz
- Imię: Dariusz
- Kontakt:
Bo my z Kiciolem już taką tradycję kultywujemy wycieczek krajoznawczychadam_tomasz pisze:jak nic nie wypadnie to bedei jade z Wami Argail i Kiciol
przecie to na okolo ... yyy no przez wrzesnie tez mozna ;D a po drodze mozemy kogos z gniezna zabrac

rejoice o young man in thy youth
- Hefajstos
- klepacz
- Imię: Maciej
Adam_tomasz nie wiesz o tym, że jak Kiciol i Argail razem gdzieś jadą to nawet jak mają GPS i mapę to i tak się zgubią...Argail pisze:Bo my z Kiciolem już taką tradycję kultywujemy wycieczek krajoznawczychadam_tomasz pisze:jak nic nie wypadnie to bedei jade z Wami Argail i Kiciol
Mam nadzieje, że do mnie traficie...