MOTOR BIKE SHOW 2010 EXPO SILESIA 12-14.02.2010
-
- bywalec
- Imię: Łukasz
- Kontakt:
Jeżeli to miały byc targi międzynarodowe to chyba coś specom od marketingu nie wyszło.
Mieszkam 300 metrów od hali expo i dopiero dzisiaj z tego forum dowiedziałem sie że dzieje sie taka impreza - czytaj zero promocji nawet w najbliższym otoczeniu.
Ogólem padaka - ledwie pół hali zajęte. Choć może to tylko moje subiektywne odczucia bo poszedłem tam właściwie głownie żeby sobie nową VFR pomacać.
Najbardziej żenujący był pan konferansjer kiedy w połowie występu trialu rowerowego mówi że to już koniec i prosi o brawa a po sekundzie pada hasło: a nie jednak jeszcze coś bedzie, jeszcze coś pokażą.
Nie żałuje tych 25 plnów za wstęp, ale moim zdaniem to zdecydowanie za dużo jak na to co było do obejrzenia.
Mieszkam 300 metrów od hali expo i dopiero dzisiaj z tego forum dowiedziałem sie że dzieje sie taka impreza - czytaj zero promocji nawet w najbliższym otoczeniu.
Ogólem padaka - ledwie pół hali zajęte. Choć może to tylko moje subiektywne odczucia bo poszedłem tam właściwie głownie żeby sobie nową VFR pomacać.
Najbardziej żenujący był pan konferansjer kiedy w połowie występu trialu rowerowego mówi że to już koniec i prosi o brawa a po sekundzie pada hasło: a nie jednak jeszcze coś bedzie, jeszcze coś pokażą.
Nie żałuje tych 25 plnów za wstęp, ale moim zdaniem to zdecydowanie za dużo jak na to co było do obejrzenia.
- Gacol
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: śląskie
Wiecie co?Ja mysle że mozna cos lepszego samemu zrobić
Krytycznie w chu podchodze.Tak jak mówilem Wojtkowi dalismy 25zeta żeby obejrzec VFR bo inaczej tego nazwać nie mogę.Swoja drogą zkochałem się w BMW a ojciec po obejrzeniu zdjęć stwierdzil że junak 350 w tym roku stanie u Nas w garażu.

Ostatnio zmieniony ndz 14 lut 2010, 13:54 przez Gacol, łącznie zmieniany 1 raz.
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
- emil
- stary wyjadacz
- Imię: Łukasz
- województwo: śląskie
fajna, szkoda że plastiki pod siedzeniem skrzypią, podobnie jak te na baku, taka troche tandeta
patrząc na wykonanie mojej, a tamtej, widać że kiedyś robili solidne sprzęty. to samo zakończenia boczków przy przednim kole, jakieś takie wątłe. ale ogólnie fajny sprzęcik 

Ostatnio zmieniony ndz 14 lut 2010, 14:04 przez emil, łącznie zmieniany 3 razy.
My też byliśmy 
VFRka wizualnie robi wrażenie ciężkawej, choć gdy się na niej siedzi, wcale nie jest, potwierdzam, że nie czuć, że jest cięższa od RC46, fajnie, że bez problemu można dostać do ziemi.
Poza tym intrygujący wydech
Na minus oceniam ogólnie zbyt dużo plastiku i jak dla mnie zbyt dużą boczną owiewkę.
Targi faktycznie nie rzucały na kolana
Dobrze, że trafiliśmy przynajmniej na występ stuntera 13

VFRka wizualnie robi wrażenie ciężkawej, choć gdy się na niej siedzi, wcale nie jest, potwierdzam, że nie czuć, że jest cięższa od RC46, fajnie, że bez problemu można dostać do ziemi.
Poza tym intrygujący wydech

Na minus oceniam ogólnie zbyt dużo plastiku i jak dla mnie zbyt dużą boczną owiewkę.
Targi faktycznie nie rzucały na kolana

Dobrze, że trafiliśmy przynajmniej na występ stuntera 13

live fast - stay young
- pablo_65
- teksciarz
- Imię: Paweł
- województwo: łódzkie
- Kontakt:
byłem tam 3 dni w pracy i musze powiedzieć że obserwowałem vfr-ke i nie cieszyła się aż tak dużym zainteresowaniem jak sie spodziewałem, więcej ludzi obskakiwało np bmw 1000rr (piękna szlifierka). ogólnie zgadzam sie z przedmówcami - nie czuć tej wagi, dosyć wygodnie i nisko sie siedzi, ja mam rece długie więc jak dla mnie szyta :p