HSE dyskusje
- binio
- klepacz
- Imię: Łukasz
Kurna
Ppampul nie wiem czy ruszac ta ankiete, chetnie bym przyjechal pomoc w organizacji i jesli bede mogl na bank przyjade, nie moge tylko na 100% zagwarantowac bo wypasc tak jak z Biala - dzien wczesniej dowiem sie o jakims "przedsiewzieciu wagi panstwowej" (czyt jakas impreza dla politykow na ktorej musi pokazac sie wojsko) i znowu moze byc dupa ;/
Wypelniac ankiete do pomocy? czy w razie co przyjechac bez ankiety? Jak nie to wypelnie ankiete na jakies szkolenie wtedy jak nie przyjade lipy chyba nie bedzie...

Ppampul nie wiem czy ruszac ta ankiete, chetnie bym przyjechal pomoc w organizacji i jesli bede mogl na bank przyjade, nie moge tylko na 100% zagwarantowac bo wypasc tak jak z Biala - dzien wczesniej dowiem sie o jakims "przedsiewzieciu wagi panstwowej" (czyt jakas impreza dla politykow na ktorej musi pokazac sie wojsko) i znowu moze byc dupa ;/
Wypelniac ankiete do pomocy? czy w razie co przyjechac bez ankiety? Jak nie to wypelnie ankiete na jakies szkolenie wtedy jak nie przyjade lipy chyba nie bedzie...
VTEC? its like a woman running away from a rapist,
makes lots of noise but dont actually get away.
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"
makes lots of noise but dont actually get away.
"Whatever you can do or dream you can, begin it. Boldness has genius, power and magic in it!"
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
binio, jak przyjedziesz w roli organizatora a nie zarejestrujesz sie to mogę nie mieć dla Ciebie już noclegu przewidzianego, a na pewno będę miał komplet organizatorów.
Jak zarejestrujesz sie jako uczestnik szkolenia a nie przyjedziedziesz to będzie mi tylko przykro, że na twoje miejsce nie przyjechał inny uczestnik, bo powiedzialem w HONDZIE że za uczestników wpisujących się z ramienia VFR OC to gwarantuje.
Ale sam zdecyduj, nie chciałbym jednak wypaść kiepsko przed HONDA PL.
Jak widzicie nawet będąc w Białej na zlocie śledzę temat i nad nim pracuje.
Sajonara.
Jak zarejestrujesz sie jako uczestnik szkolenia a nie przyjedziedziesz to będzie mi tylko przykro, że na twoje miejsce nie przyjechał inny uczestnik, bo powiedzialem w HONDZIE że za uczestników wpisujących się z ramienia VFR OC to gwarantuje.
Ale sam zdecyduj, nie chciałbym jednak wypaść kiepsko przed HONDA PL.
Jak widzicie nawet będąc w Białej na zlocie śledzę temat i nad nim pracuje.
Sajonara.
-
- klepacz
- Imię: ...
- województwo: warmińsko-mazurskie
- Kontakt:
- PETER
- stary wyjadacz
- Imię: PIOTR
może być cos takiego
http://www.kataloghoreca.makro.pl/umywa ... i1094.html
http://www.kataloghoreca.makro.pl/umywa ... i1094.html
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"
- klosiewi
- klepacz
- Imię: Grzegorz
- województwo: mazowieckie
no to moje i mojego kolegi zgłoszenie zostało wysłane będziemy wieczorkiem w piątek
jeżeli coś potrza pomóc to proszę o info
nie dopisałem że w roli organizatorów.... 

Ostatnio zmieniony śr 30 wrz 2009, 10:42 przez klosiewi, łącznie zmieniany 1 raz.
- mkochano
- teksciarz
Jak wygląda sprawa plecaczka? Wjedzie bez problemu ze zgłoszonym ownerem?
Michał
PS. "Nie będę dochodził kiedykolwiek w przyszłości od organizatorów jazd szkoleniowych i testowych Spółki z o.o. Honda Poland ani Pro-Motor jakichkolwiek roszczeń, wynikłych z faktu uczestnictwa w jazdach szkoleniowych i testowych za poniesione przeze mnie szkody, w tym z tytułu uszczerbku na moim zdrowiu albo szkody w mieniu osobistym." Piękne. Ale wątpię czy ma moc.
Michał
PS. "Nie będę dochodził kiedykolwiek w przyszłości od organizatorów jazd szkoleniowych i testowych Spółki z o.o. Honda Poland ani Pro-Motor jakichkolwiek roszczeń, wynikłych z faktu uczestnictwa w jazdach szkoleniowych i testowych za poniesione przeze mnie szkody, w tym z tytułu uszczerbku na moim zdrowiu albo szkody w mieniu osobistym." Piękne. Ale wątpię czy ma moc.