Cześć!

Jesteś nowy? :) Przywitaj sie z nami.
Awatar użytkownika
dzoncik
Imię: Jasiek
województwo: mazowieckie

Cześć!

Post autor: dzoncik » pn 24 maja 2010, 09:32

Cześć!
Jak to w zwyczaju wszelkich forum chcialem sie przywitac. Krótka historia... Jakiś dłuższy czas temu dotarlo do moich wnetrznosci ze dzwiek silników motocyklowych doprowadza mnie do ciarek po plecach takich jak przy sluchaniu zaje...stego kawalka, znacie to pewnie? Oglądałem sie za kazdym najdrobniejszym basowym łupaniem, delikatnym pomrukiem, swistem, czy stukaniem małego tłoczka. Już wiedziałem, ze to jest to. Niewiele myśląc zapisałem sie na kurs, wyrobiłem jazdy w dwa tygodnie jeżdząc dzień w dzień. W miedzy czasie zakupiłem swój pierwszy WŁASNY motocykl Suzuki Bandit 600S, wspaniały, pierwszy i jedyny taki. Budził mój szacunek za kazdym razem gdy wsiadałem, ale nie o tym. Egzamin zdany, moge jeździć. W mniej niż pół roku przejechałem 12 tysiecy km w różnych warunkach.
Przechodząc do sedna, nadazyła mi sie okazja i możliwość kupienia nowego motocykla wybór padł na VFR800 z 2008 roku, mam ją od piątku, po długich oczekiwaniach, przejechane ma już 750 km jest na dotarciu. Ponieważ nie wyobrażam sobie innego środka transportu niezależnie od warunków pogodowych (ale desperatem nie jestem) chciałbym dołączyć do ewentu "Iron Ass Cup 2010", chciałbym w tym sezonie przejechać jeszcze conajmniej 20tyś i więcej ;-). Może teraz o spostrzeżeniach i porównując do poprzedniej miłości jest - inny i nie da sie porównac :-)
Jeżdze z młodszym (dużo młodszym) bratem - potworem - zaraziłem go motocyklami, czytamy ksiązki, oglądamy relacje, razem grzebiemy i naprawiamy "dziewczynki". A przeważnie latam sam w kółko, jak wsiąde nie moge przestać, jade po bułki to na około ;-) W piątkowej pierwszej przejażdżce widziałem jednego z członków tego forum na trasie siekierkowskiej z plecackiem i "chyba" zjazd ominął ;-) Bardzo serdecznie pozdrawiam.
Ale dałem, naskrobałem tyle, a jeszcze sie nie przedstawiłem. Mam na imie Jasiek mieszkam w Warszawie i tu jest moja baza wypadowa. Zajmuje sie informatyką i szkoleniami informatycznymi, z przyjemnością pomoge w każdej sprawie. Pojawie sie w sobote w CZD na pokazach jeżeli będzie taka potrzeba udostepnie motocykl dla dzieci do siadania, macania i smigania na sucho. Moge również je wozić.
Bardzo serdecznie Was witam i jak widzicie jeżeli chodzi o moją małą miłość jestem strasznym gadułą, na kazdy inny temat jestem nieśmiały :-)
Lewa w góre i do zobaczenia na drodze!

Jasiek

khan
teksciarz
teksciarz

Post autor: khan » pn 24 maja 2010, 11:16

Witaj!
Ale Cię wzieło.... :mrgreen:
no i dobrze!
szerokości

Awatar użytkownika
ivan
klepacz
klepacz
Imię: Mariusz

Post autor: ivan » pn 24 maja 2010, 14:13

No witaj.
Ja też z suzi przesiadłem się na hondę :)

Awatar użytkownika
Mr.Exclusive
pisarz
pisarz
Imię: Adam
Kontakt:

Post autor: Mr.Exclusive » wt 25 maja 2010, 01:18

witamy.
szerokiej drogi ;]
ReSpEcT iS eVeRyThInG !!
The most important thing is to be loyal~~

jm31
pisarz
pisarz
Imię: Jacek
województwo: mazowieckie

Post autor: jm31 » wt 25 maja 2010, 07:31

Witamy stolicę. Powodzenia na trasie.

Awatar użytkownika
jordan23
pisarz
pisarz
Imię: Krzysztof
Kontakt:

Post autor: jordan23 » wt 25 maja 2010, 10:52

siemka from REda City :mrgreen: ciekavy nick :mrgreen: to miłego kręcenia kilosków !!
Vfr Rulezz!!
..DUM SPIRO SPERO !!

Awatar użytkownika
Żeton
klepacz
klepacz
Imię: Artur
Kontakt:

Post autor: Żeton » wt 25 maja 2010, 21:21

stolica Vita :lol:
Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE

kiciol
klepacz
klepacz
Imię: Roman
województwo: wielkopolskie

Post autor: kiciol » śr 26 maja 2010, 21:14

Sie rozpisał :razz: Vitamy ;-)
... owoc żywota twojego je...ZUS .

http://www.bikepics.com/pictures/2297876/

elier
bywalec
bywalec