Zakupiłem Hondę VFR rc24 88rok.
- DIDI
- klepacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Zakupiłem Hondę VFR rc24 88rok.
Witam wszystkich fanów VFR-ek. Wczoraj zakupiłem piękną sztuke której zdjecia pokaze już niedługo. Co niektórzy zapewne znają to moto z widzenia
bo jest to byłe moto Fabiqa. Od zawsze chciałem mieć VFR-e. kocham dxwięk ryczącego V4. Aż ciary przechodzą po plecach, no i tem pieruński moment obrotowy który wymiata już przy niewielkim odwinięciu manetki. kocham ten sprzęt i mam nadzieje, że sztuk którą zapodałem odwzajemnie moją miłóśc :p. Pozdro dla wszystkich. Daniel VTS.

Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać 
DIDI

DIDI
-
- klepacz
- Kontakt:
- Little Sister
- klepacz
- Kontakt:
- Fabiq
- klepacz
- Kontakt:
no siemka, uwazaj tam zebys nie popsul mojej bylej dziwki!! chociaz dla ciebie to znow jest teraz gwiazdka, a co ciekawe dzis dzwonil jakis kupiec na cbre i tez gdzies tam spod bartoszyc jest, hehehe moje oba moto pojda w te sama okolice - ale beda mnie tam przeklinac hehehehehe 
Keep It UP!
Fabiq

Keep It UP!
Fabiq
potrzeba cos?! dzwon 509 870 769
- ppamula
- stary wyjadacz
- Imię: Piotr
- województwo: mazowieckie
Witaj Daniel VTS, witaj w klubie.
Wszyscy się cieszymy jak nasze grono się powieksza. I nie przejmuj sie tymi przycinkami. Każdy lubi odkręcić czasami manetkę a że niektórzy przy tym stawiają motor na gumę... Powiem inaczej, niewielu jest takich co tego nie potrafią. Ja się do nich zaliczam. Ale za to notorycznie olewam okrągłe znaki z liczbami limitów.
Hondy, zwłaszcza VFRki to żywotne maszyny, nie znam kawy króra by była tak sprawna z 88 roku czy nawet wogóle była na chodzie. Jakby co to po to właśnie jesteśmy żeby zobie nawzajem pomagać i co najlepsze ta pomoc działa.
szerokości
Wszyscy się cieszymy jak nasze grono się powieksza. I nie przejmuj sie tymi przycinkami. Każdy lubi odkręcić czasami manetkę a że niektórzy przy tym stawiają motor na gumę... Powiem inaczej, niewielu jest takich co tego nie potrafią. Ja się do nich zaliczam. Ale za to notorycznie olewam okrągłe znaki z liczbami limitów.
Hondy, zwłaszcza VFRki to żywotne maszyny, nie znam kawy króra by była tak sprawna z 88 roku czy nawet wogóle była na chodzie. Jakby co to po to właśnie jesteśmy żeby zobie nawzajem pomagać i co najlepsze ta pomoc działa.
szerokości
- DIDI
- klepacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Witaqm wszystkiech raz jeszce i dzięki za podsumowanie jazdy Fabia
wiem jak on tym "jeździł" ale nie bojęsiezbytnio tego, bo VFR-a to VFR-a i nic tego nie zmieni sam też tak polatam
hehhe. Pozdro wszystkim. P.S. Pogoda jest spox. idę palić gumę

Panie władzo jechałem szybko, bo ja kocham zapier...lać 
DIDI

DIDI