Jestem z Łodzi, jeszcze nie mam VFR-ki. Tak ostatnio zacząłem rozglądać się za nowym moto i trafiłem tutaj
Siemka
- 
				Radzio81
 - Imię: Radzio
 - województwo: łódzkie

Siemka
Witam wszystkich "motórzystów"   

Jestem z Łodzi, jeszcze nie mam VFR-ki. Tak ostatnio zacząłem rozglądać się za nowym moto i trafiłem tutaj
  Obecnie jeżdżę NTV 650 i dlatego szukam czegoś z silnikiem V, no i Honda. Tutaj jest co czytać, więc czytam   

- 
				Radzio81
 - Imię: Radzio
 - województwo: łódzkie

Dosyć dużo jeżdżę po mieście i lubię długie trasy. Myślę, że VFR na miasto chyba nie bardzo jeżeli chodzi o jazdę między samochodami - wydaje mi się szeroka. Z drugiej strony na długich trasach  można trochę przycisnąć... NTV jest dość elastyczna i na miasto mocy ma chyba dosyć, jednak zdecydowanie brakuje jej w dłuższej podróży. Generalnie tylko z tego względu się rozglądam. VFR-ka ma zdaje się dobrą osłonę przed wiatrem, ciasne zakręty też nie są dla niej kłopotem, mocy chyba pod dostatkiem, gdyby jeszcze posiadała wał kardana...

- Fisher
 - pisarz

- Kontakt:

Oj tutaj się mylisz kolegoRadzio81 pisze:Myślę, że VFR na miasto chyba nie bardzo jeżeli chodzi o jazdę między samochodami - wydaje mi się szeroka.
A tak poza tym to witam nowego forumowicza