Witam:)
-
- Imię: Łukasz
- Kontakt:
Witam:)
Witam wszystkich:) Jeździlem wcześniej MZetz 150, ETZ 251 , XJ 600 Diversion no i od 2 miesiecy szukam Hondy VFR rc36. No i znalazłem. VFR 750 II 94rok, zarejestrowana, za 4k. leżala na prawej stronie. Do wymiany bak, zegary, stelaż lusterko, klamka hamulca owiewka boczna, uchwyt pasazera, szyba, boczna owiewka i prawa strona czachy. Myśle że cena nie jest wygórowana. Przebieg 70kilka tysiecy. Moto kupuje od kolegi wiec wiem co. Zimą zamierzam zrobic to na cacy i oddac do lakiernika. Sumujac czesci i lakierkę wyszło, że powinienem zamknąć wszystko w 6tys zł.
Oby się udało:) Szerokosci wszystkim i lewa w gorę.

Ostatnio zmieniony śr 23 wrz 2009, 23:24 przez Leyek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko rzeczy nieopłacalne w wykonaniu.
- Achmed
- klepacz
- Imię: Marek
- województwo: mazowieckie
4 + 6 = to 10 trochę dużo za tą cenę można dużo kupić dobrego, ale przygoda się liczy i fantazja nie kasa VITAJ
PS jak masz 17 lat to nie masz prawka chyba i tu zonk łatwego życia tu nie zaznasz chyba że to jakiś błąd z tym wiekiem
PS jak masz 17 lat to nie masz prawka chyba i tu zonk łatwego życia tu nie zaznasz chyba że to jakiś błąd z tym wiekiem

VFR 750 RC36II BYŁA
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
VTR 1000F BYŁA
DR 650R BYŁA
VFR 800 FI BYŁA
ZR750C CR W BUDOWIE
TT600R BYŁA
VFR 800 BYŁA
KTM EXC 250 2T BYŁ
TRIUMPH SPRINT ST 1050 BYŁ
Triumph Tiger 1050
VFR 750 RC 36II
-
- Kontakt:
4+2=6;] tyle wyjdzie mnie moto wraz z remontem. Dobrze spostrzegłeś, prawka nie mam. W grudniu już idę sie zapisać, jak dobrze pojdzie to na koniec kwietnia bedzie:)
VFR raczej w tym roku nie polatam, w zimę ją odszykuję, na wiosnę wezmę A w kieszeń i wyruszam przed siebie:)
VFR raczej w tym roku nie polatam, w zimę ją odszykuję, na wiosnę wezmę A w kieszeń i wyruszam przed siebie:)
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
za dyszke to masz kurnaszpanie rc36II wycyckaną na maksa. ale dzis nie kontaktuje wiec liczy sie serducho
pozdro z pomorza !!

pozdro z pomorza !!
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- rinas
- klepacz
- Imię: Paweł
Leyek, zależy, jaki lakiernik i jak dobrze go znasz 
Z tego co ja popytałem, to ceny wachają się w granicach 1000 - 1700 PLN w okolicach W-wy za całe moto, nie ważne jak stare czy jak młode. I podobno robią zajebiście. Podobno.
Ja mam znajomego, który mi to zrobi mega-turbo-zajebiście w lepszej cenie. A moto które malował, i auta, wyglądają jak funkiel nówki.

Z tego co ja popytałem, to ceny wachają się w granicach 1000 - 1700 PLN w okolicach W-wy za całe moto, nie ważne jak stare czy jak młode. I podobno robią zajebiście. Podobno.
Ja mam znajomego, który mi to zrobi mega-turbo-zajebiście w lepszej cenie. A moto które malował, i auta, wyglądają jak funkiel nówki.
-
- Kontakt:
Kurde to niezłe ceny macie. Znam naprawde dobrego lakiernika, pytałem ile za to jeżeli sam przygotuje plastiki to powiedział , że 400 zwykly kolor, a perła 500zł. A jeżeli on będzie musiał robić przygotowanie to cena odrobine wzrośnie. A chce pomalowac ją na czarno, czerwono lub jasny odcien żołtego. Ktory proponujecie? I jak byly malowane moto z tego rocznika (94') , chodzi mi o kolor.rinas pisze:Leyek, zależy, jaki lakiernik i jak dobrze go znasz
- rinas
- klepacz
- Imię: Paweł
Leyek, pamiętaj, że "dobry" to pojęcie względne.
Nie chcę nic sugerować, ale do tego, żeby profesjonalnie polakierować moto, trzeba mieć dobre pistolety i ogólnie cały sprzęt. Nie znam się na tym, ale - tak to chyba ogólnie funkcjonuje.
Życzę Ci w każdym razie abyś lalkę odpindrzył na cud-miód i malina
Nie chcę nic sugerować, ale do tego, żeby profesjonalnie polakierować moto, trzeba mieć dobre pistolety i ogólnie cały sprzęt. Nie znam się na tym, ale - tak to chyba ogólnie funkcjonuje.
Życzę Ci w każdym razie abyś lalkę odpindrzył na cud-miód i malina

-
- Kontakt:
Malował mojemu wujowi dwa samochody, jeden cały drugi nadkole i drzwi, koledze tzr125 i calibrę koledze na ktorej bylo dużo szpachlowania (dodatkowe progi, wloty na masce etc) wszystko trzeba bylo wygladzic i polączyć z całością. Robota naprawde dobra. Autka jak nówki. Być może bierze tak tanio gdyż nie ma zaejestrowanej działalności.