hello :)

Jesteś nowy? :) Przywitaj sie z nami.
pier
Imię: Piotr

hello :)

Post autor: pier » sob 12 wrz 2009, 12:29

Witajcie :)
Od kilku dni przegladam forum, czytam, ogladam, rozmyslam o....vfr :roll:
Na wiekszosc pytan znalazlem odpowiedzi na forum, wiec marudzenia nie bedzie :)
Gdybym gdziekolwiek zadal glupie pytanie - walnijcie bezpardonu w moja lepetyne :)

Nie za dlugo jestem uzytkownikiem 2 kolek. Pierwszy moto kupilem w kwietniu tego roku. Honda CB 500 (http://cb500.pl/viewtopic.php?f=11&t=457 ). Tak tak - Honda :cool I chyba za wczesnie trafilem na opisy VFR'ki, bo rozsadek mowi mi: "zostaw Cebulke jeszcze na jeden sezon", ale serducho wybija inne slowa: "vfr, vfr, V F R". Ten silnik, styl, wyglad, dzwiek, chec podrozowania...
Nie wiem, nie jestem jeszcze na 100% zdecydowany, ale milo mi bedzie, jak ktos walnie mnie w ramie i powie: " ee stary, dasz rade". :)

Czytalem tutaj, ze ktos przesiadl sie na VFR z motocykla podobnej klasy jak moja Cebula, wiec mozna... . Slowa, ze mam poukladane w glowie nie do konca przemawiaja za zakupem :)
no ale... porozgladam sie tutaj, poczytam, chociaz oczy naciesze :)
Moze znajdzie sie ktos z okolicy, kto dosiada vfr....moze mnie ktos przystopuje, moze ktos zacheci...zobaczymy :)
Niemniej, milo jest mi Was powitac :)
Pozdrawiam
Piotr
_________
pier

Awatar użytkownika
Hubu
klepacz
klepacz
Imię: Hubert
województwo: mazowieckie

Post autor: Hubu » sob 12 wrz 2009, 13:59

Pozdro :smile:

Awatar użytkownika
ppamula
stary wyjadacz
stary wyjadacz
województwo: mazowieckie

Post autor: ppamula » sob 12 wrz 2009, 14:52

Radzę nie kupuj teraz VFR, pojeździj jeszcze kilka miesięcy, może początek następnego sezonu a potem kup VFR. Na pewno ceny spadną bo pojawi się nowy model. Poza tym nie przeceniaj swoich umiejętności. Lepiej zdobyć doświadczenie na czymś lżejszym. A i tak możesz latać z nami wszędzie. My nie robimy selekcji w zależności od moto. Nawet jakby był niekoszerny.

pier

Post autor: pier » sob 12 wrz 2009, 17:51

ppamula pisze:Radzę nie kupuj teraz VFR, pojeździj jeszcze kilka miesięcy, może początek następnego sezonu a potem kup VFR. Na pewno ceny spadną bo pojawi się nowy model. Poza tym nie przeceniaj swoich umiejętności. Lepiej zdobyć doświadczenie na czymś lżejszym. A i tak możesz latać z nami wszędzie. My nie robimy selekcji w zależności od moto. Nawet jakby był niekoszerny.
Dzieki ppamula (imienniku - o ile dobrze zapamietalem) :)
Wlasnie o takie cos mi chodzi. Tez uwazam, ze jeszcze za wczesnie na zmiane.
Myslac o VFR nie mialem na uwadze lansu czy czegos podobnego, po prostu...zreszta chyba nie musze Wam tego tlumaczyc :) bo i tak rozumiecie mnie doskonale :)

W ostatnich dniach pojawil sie kupiec na moja CB i stad "glosniejsze" rozmyslanie na temat VFRki.

ps.: wstyd sie przyznac, ale nie widzialem jeszcze vfr na zywo......kto jest z mojej okolicy ? :D
_________
pier

Awatar użytkownika
Janusz B.
klepacz
klepacz
Imię: Dżony

Post autor: Janusz B. » sob 12 wrz 2009, 18:19

pier pisze:Myslac o VFR nie mialem na uwadze lansu czy czegos podobnego,
to nie miej Stary - VFR się do tego nie nadaje. Jak jedzie sama, albo w grupie podobnych, lub między endurakami czy czopkami to owszem... Ale maniury wolą zadziornie wyglądające przecinaki ;-)
Strzała i do zobaczenia. pzdr!
Spytaj milicjanta, on Ci prawdę powie.
Spytaj milicjanta, on Ci wskaże drogę...
http://www.bezwiny.pl

Awatar użytkownika
figaro
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Tomasz
województwo: pomorskie

Post autor: figaro » ndz 20 wrz 2009, 19:55

Witaj Kolego 8)
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

MARCO
klepacz
klepacz

Post autor: MARCO » ndz 20 wrz 2009, 20:07

TA JEST, POCZEKAJ, NABIERZ DOŚWIADCZENIA, POZDRAWIAM

ODPOWIEDZ