Witam Kolegów

Jesteś nowy? :) Przywitaj sie z nami.
Awatar użytkownika
Twardy161
klepacz
klepacz
Imię: Łukasz
Kontakt:

Witam Kolegów

Post autor: Twardy161 » wt 28 lip 2009, 22:40

Siema wszystkim
jestem posiadaczm vfr-ki od kilku miesiecy a na chodzie jest od mniej wiecej poczatku sezonu,
na trop tego forum wpadlem wczesniej ale po przygodach z gronem ktore mi sie przejadlo nie miale zamiaru rejsrowac czy udzielac sie w niczym podobnym (glownie siedzialem na gronie motocykle),
dzisiaj to uleglo zmianie
kilka godzin temu wrocilem z trasy, w czasi ktorej prostacko mowiac motocykl mi sie zje....ł
normalka-regulator napięcia
przez ostatnie dni patenciarze i magicy podpowiadali mi co i jak moge wpasowac w instalacje zeby bylo dobrze ale po usmazeniu regulatora od malucha (podlaczonego wg patentu) i niemalze kupnie reg.od poloneza trafilem na madrego goscia, ktory dal mi wyklad nt reg. motocyklowych i uchronil przed dalszym bladzeniem radzac po prostu powrot na samym akumulatorze jadac bz swiatel-niestety musialem wywalic kase na drugi akumulator bo bylo za duze ryzyko (sluszne) ze na starym ni dojedzie, o ale jestem.
trasa byla okraszona smoczym wrecz spalaniem co poglebilo moja frustracje i podsumowujac ogol defektow w motocyklu zagnal mnie tutaj w poszukiwaniu pomocy,
na ta chwile witam sie z Wami, rozwiazan problemow bede szukal pozniej w odpowiednich dzialach,
pozdrawiam

Awatar użytkownika
PETER
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: PIOTR

Post autor: PETER » wt 28 lip 2009, 22:46

v-itaj i nie daj się :roll:
"BO JA JESTEM NIESPOTYKANIE SPOKOINY CZŁOWIEK"

Awatar użytkownika
dawidk1978
teksciarz
teksciarz
Imię: Dawid

Post autor: dawidk1978 » wt 28 lip 2009, 22:47

Witamy Kolego... nie ma się co zrażać...
Pozdrawiam Dawid

Twardy161

Post autor: Twardy161 » śr 29 lip 2009, 00:12

he do motocykla w zadnym wypadku sie nie zrazam po tym co juz o nim sie dowiedzialem(pomimo, ze trafil w moje rece przypadkiem-zupelny spontan),
co najwyzej moge sie zrazic do mojego egzemplarza ale mam cicha nadzieje, ze wystarczy cierpliwosc i troche kasy (niestety) i bedzie ok i nie trzeba bdzie sie az posuwac do wymiany na inny:]

Awatar użytkownika
Fisher
pisarz
pisarz
Kontakt:

Post autor: Fisher » śr 29 lip 2009, 09:59

Witam :)

Awatar użytkownika
MC_Hammer
ostry klepacz
ostry klepacz
Imię: Maciej