Witam wszystkich.
- Hubert
- klepacz
- Imię: Hubert
- województwo: lubelskie
Witam wszystkich.
Witamy wszystkich.
Jesteśmy z Lublina.Mamy na imię Beata i Hubert.Waszą stroną i Hondą VFR zaraził nas Arczi ,z którym znam się ładnych kilka latek.Do tej pory miałem Kawasaki VN 15 SE.Dzisiaj dokonaliśmy transakcji i staliśmy się właścicielami czarnej VFR-ki 800 rocznik 1998.Przejechałem się i jestem w siódmym niebie.Nic więcej nie powiem bo brak mi słów.
Pozdrawiam Wszystkich.
Jesteśmy z Lublina.Mamy na imię Beata i Hubert.Waszą stroną i Hondą VFR zaraził nas Arczi ,z którym znam się ładnych kilka latek.Do tej pory miałem Kawasaki VN 15 SE.Dzisiaj dokonaliśmy transakcji i staliśmy się właścicielami czarnej VFR-ki 800 rocznik 1998.Przejechałem się i jestem w siódmym niebie.Nic więcej nie powiem bo brak mi słów.
Pozdrawiam Wszystkich.
-
- klepacz
- Kontakt:
- Little Sister
- klepacz
- Kontakt:
- Arczi
- klepacz
- Kontakt:
Cześć Hubert cieszę się, że w końcu udało Ci się sfinalizować transakcję i będziesz dzidował VFR-ą
, chłopaki potwierdzają moje zdanie, że nie będziesz żałował tej zamiany, więc nie przejmuj się wydaną kasą tylko tankuj i śmigaj (przed śmiganiem nie zapomnij zadzwonić do mnie) o naprawach możesz zapomnieć - ten sprzęt sie nie psuje. Pozdrawiam Ciebie i Beatę i do zobaczenia na drodze