Witam
-
Strabismus
- Imię: Tomek
- województwo: małopolskie
Witam
Witam, jako że stałem się właścicielem czarnego V-Teca z 2003 roku, postanowiłem zarejestrować się na forum i dołączyć do szanownych kolegów. Przez 3 lata obywałem się bez "motóra", wcześniej posiadałem Yamahę fazer 600.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, Tomek.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, Tomek.
.
Re: Witam
Witam wszystkich
Też jestem tu nowy - Tomasz
z tej strony Niedawno przesiadłem się na VFR800 i stwierdziłem, że pora wpaść na forum i poznać ekipę. Wcześniej również jeździłem na Yamaha Fazer 600, więc trochę tęsknię za tamtymi czasami, ale nowa maszyna daje dużo frajdy.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów
Też jestem tu nowy - Tomasz
Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów
Odkąd zacząłem grać w 1win aviator ta platforma stała się moim ulubionym miejscem do emocjonującej rozrywki online.
- diimon
- klepacz

- Imię: Adrian
- województwo: śląskie
Re: Witam
Cześć, załóż nowy - swój temat w powitalniPeggie27 pisze: ↑pt 21 lis 2025, 11:01Witam wszystkich![]()
Też jestem tu nowy - Tomaszz tej strony Niedawno przesiadłem się na VFR800 i stwierdziłem, że pora wpaść na forum i poznać ekipę. Wcześniej również jeździłem na Yamaha Fazer 600, więc trochę tęsknię za tamtymi czasami, ale nowa maszyna daje dużo frajdy.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów![]()