Dobry!!Dobry!!
-
Dobry!!Dobry!!
Witam wszystkich posiadaczy VFR. Fajne macie moto tylko szkoda, że trochę wolne.
Urzekła mnie rodzinna atmosfera panująca na Waszym forum i mam nadzieją, że przyjmiecie mnie,mimo iż jeżdzę ARRR ŁANN model 2005...
Urzekła mnie rodzinna atmosfera panująca na Waszym forum i mam nadzieją, że przyjmiecie mnie,mimo iż jeżdzę ARRR ŁANN model 2005...
ostry jebacz
-
- Kornik
- ostry klepacz
- Imię: Marcin
- województwo: mazowieckie
Siemano, no to od jutra chodzę po centrum i do każdej R1 cukier do baku sypie
hehehe nie no ja bym sie denerwował jakbym kolanami sie w brodę stukał ale ja to wysoki jestem
Witam serdecznie
hehehe nie no ja bym sie denerwował jakbym kolanami sie w brodę stukał ale ja to wysoki jestem
Witam serdecznie
Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę.
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
Honda VFR800 (1999) - Sprzedana (Poszukiwana)
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports DCT
Toyota CHR Hybrid
- JuNioR
- klepacz
- Imię: Przemek
- Kontakt:
Re: Dobry!!Dobry!!
Ale to nie wszystkie. Czerwone są szybkie podobno.Pogromca VFR pisze: Fajne macie moto tylko szkoda, że trochę wolne.
Vitaj
- Dresik
- klepacz
- Imię: Piotr
Re: Dobry!!Dobry!!
A założymy się że nie jeden z Ownersów Cie objedzie??Pogromca VFR pisze: Fajne macie moto tylko szkoda, że trochę wolne.
Witam i pozdrawiam
-
no sorki mam chyba po coś Power Comannder i Full Exhaust Akrapovic System + K&N + Ngk Iridium + Quick Shifter + Ohlinsa amorek skrętu
moja R1 na gumie leci 220 km/h, a na prostej pod 300 km/h więc powodzenia...
Szanowny Piotrze B jak jesteś taki dobry to podnieś sam rękawicę, a nie wystawiasz "innych ownersów"
moja R1 na gumie leci 220 km/h, a na prostej pod 300 km/h więc powodzenia...
Szanowny Piotrze B jak jesteś taki dobry to podnieś sam rękawicę, a nie wystawiasz "innych ownersów"
ostry jebacz
- mario_blues
- pisarz
- Imię: Mariusz
- województwo: łódzkie
- Kontakt:
witam serdecznie
no nie sposób zaprzeczyć, że R1 jest szybsze od każdej VFR. Tylko co z tego? jednych kręci 220 na gumie i 3 paczki z kolanami pod brodą, innych nie. Ja osobiście mam na to "wyje...ne" . Będę też obstawiał przy swoim, że 90% posiadaczy supersportów nie byłoby w stanie wykorzystać nawet 3/4 możliwości wołowatej VFR'ki.
Możemy tak bez końca pieprzyć co jest super szybkie a co nie, i kto jest czyim "pogromcą" - kwestia gustu i podejścia. Nie mówię, że powinieneś zarejestrowac się jako "Pogromca oleju" czy "Master hemoroidów", ale musisz przyznać , że Twój nick nie jest neutralny. Nie dziw się więc ewentualnym uszczypliwym komentarzom
pozdrowionka
no nie sposób zaprzeczyć, że R1 jest szybsze od każdej VFR. Tylko co z tego? jednych kręci 220 na gumie i 3 paczki z kolanami pod brodą, innych nie. Ja osobiście mam na to "wyje...ne" . Będę też obstawiał przy swoim, że 90% posiadaczy supersportów nie byłoby w stanie wykorzystać nawet 3/4 możliwości wołowatej VFR'ki.
Możemy tak bez końca pieprzyć co jest super szybkie a co nie, i kto jest czyim "pogromcą" - kwestia gustu i podejścia. Nie mówię, że powinieneś zarejestrowac się jako "Pogromca oleju" czy "Master hemoroidów", ale musisz przyznać , że Twój nick nie jest neutralny. Nie dziw się więc ewentualnym uszczypliwym komentarzom
pozdrowionka
-
- Dresik
- klepacz
- Imię: Piotr
Oo, więc serdecznie witamy jednego z "mistrzów prostej"Pogromca VFR pisze:moja R1 na gumie leci 220 km/h, a na prostej pod 300 km/h więc powodzenia...
To i tak Ci nie pomoże Możesz sobe nawe turbosprężarke tam wsadzićPogromca VFR pisze:no sorki mam chyba po coś Power Comannder i Full Exhaust Akrapovic System + K&N + Ngk Iridium + Quick Shifter + Ohlinsa amorek skrętu
Oczywiście podnosze rękawice,Pogromca VFR pisze:Szanowny Piotrze B jak jesteś taki dobry to podnieś sam rękawicę, a nie wystawiasz "innych ownersów"
ale taka jedna uwaga - "Ownersów" pisze się z dużej litery
Serdecznie pozdrawiam i do zobaczenia niebawem