Mam na imie Mirela i od jakiegoś czasu często zaglądam na to forum.Bardzo mi się tu podoba,więc postanowiłamsię przyłączyć,bo zauwarzyłam,ze jesteście zgrana paczką i panuje tu rodzinna atmosferka.Toszke was poznaje bo mój Mazi juz na tym forum troszke jest.Może to na tyle na początek
Witam serdecznie wszystkich!!!!!!!!
Witam serdecznie wszystkich!!!!!!!!
WITAM
Mam na imie Mirela i od jakiegoś czasu często zaglądam na to forum.Bardzo mi się tu podoba,więc postanowiłamsię przyłączyć,bo zauwarzyłam,ze jesteście zgrana paczką i panuje tu rodzinna atmosferka.Toszke was poznaje bo mój Mazi juz na tym forum troszke jest.Może to na tyle na początek
wstydze sie he 
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz

- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- wasyl
- stary wyjadacz

- Imię: Daniel
- Kontakt:
Witaj LELA.
Kolejna Ownersica!
Kolejna Ownersica!
Ostatnio zmieniony śr 20 lut 2008, 08:00 przez wasyl, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
- mors
- stary wyjadacz

- Imię: Jacek
- Kontakt:
Witaj! - chociaz my się znamy z Wigilii w Przeręblu - szkoda że Ołnersi sa spóźnialscy bo mieliby tez ogromną przyjemność poznać Ciebie, Maziego i Waszą cud pociechę.
Szkoda, ze nie byłaś w Toruniu na Zlocie, ale wszystko przed nami - beda Wdzydze i wspólnie poimprezujemy.
Daj znać kiedy Mazi wraca w okolicach maja z ziemii Vikingów to ustawimy tak zlocik, zebyście mogli być. A jak nie będzie mógł być to pojedziesz sama i Vikingowie się Toba zaopiekują - tylko trzymaj się z daleka od Sowy bo to kobieciaaaaarz!
Szkoda, ze nie byłaś w Toruniu na Zlocie, ale wszystko przed nami - beda Wdzydze i wspólnie poimprezujemy.
Daj znać kiedy Mazi wraca w okolicach maja z ziemii Vikingów to ustawimy tak zlocik, zebyście mogli być. A jak nie będzie mógł być to pojedziesz sama i Vikingowie się Toba zaopiekują - tylko trzymaj się z daleka od Sowy bo to kobieciaaaaarz!
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
witam Cię serdecznie Mors,tak my juz sie poznaliśmy
Szkoda,ze niebyliśmy w Toruniu,a jak tak bardzo juz bym chciała sobie pośmigać z wami ,Narazie niewiem kiedy Mazi wraca.No sama jestem ciekawa czy bende miała okazje się z wami wszystkimi poznać, 
Ostatnio zmieniony śr 20 lut 2008, 08:54 przez MIRELA, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz

- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Co do tego możesz być pewna, są bardzo opiekuńczymors pisze:Vikingowie się Toba zaopiekują
Haha i kto to mówimors pisze:tylko trzymaj się z daleka od Sowy bo to kobieciaaaaarz!
MIRELA pisze:czy bende miałą okazje się z wami poznać
Źle postawione pytanie
R
Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads
VFR Viking SeXszyn North Roads