Witam serdecznie...
-
- Imię: Jerzy
- województwo: warmińsko-mazurskie
Witam serdecznie...
Serdecznie witam wszystkich VFR-Owners-ów. Na Forum bywam już od pewnego czasu-ale dopiero teraz zdecydowałem się, że pozostanę przy swojej VFR-ce-1992, RC 36, czarna. Kupiłem ją w grudniu 2006 od pewnego starszego Niemca. Wstyd sie przyznać ale przesiadłem się z WSK 125 którą jeździłem 20 lat wcześniej. Do momentu pierwszych wejść na Forum nie wiedziałem jak dobry motocykl posiadam. Dzięki Waszemu entuzjazmowi i zapałowi pozostaję przy tym motocyklu.
darkiz
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Re: Witam serdecznie...
Vitamy nie mniej serdecznie - a jesli chodzi o wstyd to spytaj Wasyla - co to jest wstyd.darkiz pisze:Wstyd sie przyznać ale przesiadłem się z WSK 125 którą jeździłem 20 lat wcześniej.
Wstyd to nago po wsi biegać.
Ja tez zaczynałem od 125, ale Sokoła tylko, że 33 lata temu. I jestem z tego dumny. Było po drodze trochę innego sprzętu (łacznie ze SKOTEM w wojsku), ale żaden potem motocykl nie budził już takich emocji. To jak z sexem - najbardziej liczy sie ten pierwszy raz.
Czuj się tu jak u mnie w domu.
Do zobaczyska na drodze, zlotach i innych
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
qrcze - darkiz wykolegowałeś mnie... byłem najstarszym wiekiem Ołnersem na forum, autorytetem i takie różne, a teraz co? Musze oddac te palmę Tobie. Noś ją godnie.
A jako że jestes z Gizycka to powinieneś prześledzić wątek o VFR-OC NORTH Viking SEXszyn i zapisac się
A jako że jestes z Gizycka to powinieneś prześledzić wątek o VFR-OC NORTH Viking SEXszyn i zapisac się
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- Groszek
- klepacz
- Kontakt:
phie, się wie! To teraz jakby tak przeliczyć na 100 tyś mieszkańców to w Giżycku pewnie jest najwiecej VFR-OC'owców! Jest nas już dwóch oficjalnie zarejestrowanych. Jeszcze jedna VFR jest ponoć w Wilkasach, ale to plotka zasłyszana od ciotki wujka HeńkaArturo pisze:Rowniez witam!
Gizycko...fajna miejscowosc i okolice

- Heroinka :D
- pisarz
- Kontakt: