Powitanko
- Add
- Imię: Adam
- województwo: mazowieckie
Powitanko
Cześć wszystkim, mam na imię Adam. Przez ostatnie 2,5 roku śmigałem Banditem, który (łącznie ze mną) w sierpniu ub.r. został brzydko potraktowany przez pewnego kierowce, który wymusił na nas pierwszeństwo. Następnie przez ubezpieczyciela został potraktowany jako wrak by koniec końców znów wrócić do sprzedaży w jednym z podwarszawskich salonów (salon znany skądinąd ze sprzedaży powypadkowych). Po odzyskaniu części kasy i dozbieraniu grosiwa udało mi się nabyć srebrne cacko, i od stycznia tego roku jestem szczęśliwym posiadaczem VFR'ki v-tec z 2004 roku.
Szpecem ni mechanikiem nie jestem więc pewnie więcej będę zadawał pytań niż udzialał odpowiedzi. Ze względu na to, że staram się jeźdzdić a nie macać sprzęt w garażu mogę się dzielić informacjami o miejscówkach wartych odwiedzenia, ciekawych lub mniej atrakcyjnych trasach. Jeśli ktoś się wybiera do Rumunii to też mogę słów rzec pare bo pośmigałem po niej trochę w zeszłym sezonie.
Lewa
Szpecem ni mechanikiem nie jestem więc pewnie więcej będę zadawał pytań niż udzialał odpowiedzi. Ze względu na to, że staram się jeźdzdić a nie macać sprzęt w garażu mogę się dzielić informacjami o miejscówkach wartych odwiedzenia, ciekawych lub mniej atrakcyjnych trasach. Jeśli ktoś się wybiera do Rumunii to też mogę słów rzec pare bo pośmigałem po niej trochę w zeszłym sezonie.
Lewa
- smukly
- Imię: Grzegorz
- województwo: poza granicą Polski
Re: Powitanko
PoVitać
Wcześniej tez latałem na moto ze stajni Su-uki i to nie jednym (BS,Rebelianci)..i powiem jedno ....VFR to jest to !!!
..oj długo nie zamienię tego moto na inny. Świetny wybór. Najlepszego 

Nie wiem , nie umiem , nie znam się...zarobiony jestem...
- poscig
- klepacz
- Imię: Marek
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Gdańsk Vita
- śliniak290
- klepacz
- Imię: Wojciech
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Witaj Kolego 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- pawlik
- zadomowiony
- Imię: Paweł
- województwo: łódzkie
Siemonko 

- Add
- Imię: Adam
Do tej pory przejechałem na niej tylko kilka kilometrów po zakupie więc o tym będę się dopiero przekonywał. Była to jedak miłość od pierwszego wejrzeniasmukly pisze:Świetny wybór. Najlepszego

- Żeton
- klepacz
- Imię: Artur
- Kontakt:
poVitać poVitać

Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE