Witam VFCP
-
- Imię: Marcin
- województwo: mazowieckie
Witam VFCP
Witam!
od kilku dni posiadam kolejny już genialny sprzęt. Zakochałem się w VFR chociaż nigdy nie planowałem tego typu motocykla, wcześniej dosiadałem Transalpa i planowałem raczej GS-a ale wyszło inaczej i... dobrze.
Poruszam się pomiędzy Warszawą gdzie mieszkam a Krakowem gdzie pracuję, więc do zobaczenia na trasie albo na mieście.
Chętnie zintegrowałbym się z ekipą krakowską bo nie bardzo wiem jak się w Krakowie poruszać więc jeśli można gdzieś w tygodniu spotkać klubowiczów / VFR ownersów dajcie znać.
Pozdrawiam,
Ciesiel
od kilku dni posiadam kolejny już genialny sprzęt. Zakochałem się w VFR chociaż nigdy nie planowałem tego typu motocykla, wcześniej dosiadałem Transalpa i planowałem raczej GS-a ale wyszło inaczej i... dobrze.
Poruszam się pomiędzy Warszawą gdzie mieszkam a Krakowem gdzie pracuję, więc do zobaczenia na trasie albo na mieście.
Chętnie zintegrowałbym się z ekipą krakowską bo nie bardzo wiem jak się w Krakowie poruszać więc jeśli można gdzieś w tygodniu spotkać klubowiczów / VFR ownersów dajcie znać.
Pozdrawiam,
Ciesiel
- brylek22
- klepacz
Re: Witam VFCP
siema 

- radomki
- teksciarz
- Imię: Krystian
- województwo: dolnośląskie
siemka
- śliniak290
- klepacz
- Imię: Wojciech
- kazayoshi
- bywalec
- Imię: Kamil
- województwo: śląskie
Siema:)
- zaba80r
- pisarz
- Imię: Piotr
- województwo: poza granicą Polski
V-ielkie joł, pzdr
“You live more in 5 minutes going flat out on a vehicle like this than most people live in a lifetime” – Burt Munro...The world fastest Indian...
- Żeton
- klepacz
- Imię: Artur
- Kontakt:
poVitac kolegę poVitac

Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE