Witam z okolic Katowic
Witam z okolic Katowic
Mam 30l i do poskładania vfr rc24.... postanowiłem ożywić trupa , który przestał żyć....kupiłem za parę groszy hondę i zamierzam ją doprowadzić do normalnego stanu...mam nadzieję ,że zacne forum pomoże mi w tym 

- puzon
- klepacz
- Imię: Piotr
- województwo: opolskie
- Kontakt:
Re: Witam z okolic Katowic
Cześć z Opola
Powodzenia w przywracaniu motocykla do żywych, ja niestety o budowie RC 24 nic nie wiem ale pewnie znajdzie się tu jakiś SPEC.

Powodzenia w przywracaniu motocykla do żywych, ja niestety o budowie RC 24 nic nie wiem ale pewnie znajdzie się tu jakiś SPEC.
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Witaj Kolegopuchatekk pisze:Mam do poskładania vfr rc24.... postanowiłem ożywić trupa , który przestał żyć....kupiłem za parę groszy hondę i zamierzam ją doprowadzić do normalnego stanu...mam nadzieję ,że zacne forum pomoże mi w tym

Był już w historii taki jeden, co trupa postanowił ożywić. Wołano nań Wiktor Frankenstein. Co z tego wyszło wszyscy chyba wiedzą.

Pokaż fotki swojego sprzęta i to koniecznie. Z tego co wyczytałem, to kupiłeś raczej ramę z papierami /wszak silnika szukasz/

Co do reaktywacji RC24, to nie tyle pomoże forum /nawet zacne/, co solidny i wysoki kredyt w banku /np: dużym banku

Tak czy siak, kciuki trzymam.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- śliniak290
- klepacz
- Imię: Wojciech
- województwo: mazowieckie
Povitać 

Najpierw naucz śmiać się z siebie , a potem śmiej się z innych !!!
POVITać Kolegę i wytrwałości w składaniu życzę 

"Miejsce, na które wstąpił człowiek dobry, jest uświęcone." - Goethe
- Żeton
- klepacz
- Imię: Artur
- Kontakt:
poVitac poVitac
pozostaje życzyc miłej udanej i przyjemnej reaktywacji sprzęta

pozostaje życzyc miłej udanej i przyjemnej reaktywacji sprzęta

Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE