Witam na forum
-
- Imię: Patryk
- województwo: lubuskie
Witam na forum
Witam wszystkich
Po kilkunastu latach ujeżdżania różnych sprzętów w postaci GS 500, CB 500, Transalp, SV 1000, Fazera 100 , Afrykańskiej i kilku innych przyszedł czas na VFR RC36 z ostatniego roku produkcji. Sprawa ma swoje podłoże rodzinne i finansowe nie będę pakował kilkudziesięciu tysięcy w sprzęt 0bo są inne priorytety. Motocykl kupiłem...... dużo można by mówić.
Motocykl zakupiłem z Niemiec, ma zamontowany system smarowania łańcucha , grzane manetki, wygodną kierownicę superbike , stelaż wingrack oraz 3 kufry GIVI oraz zamontowany wydech Sebring Grand Prix.
Jak znajdę chwilkę to wrzucę na forum fotki.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i z uwagi na czas życzę zdrowych i wesołych świąt oraz wszystkiego dobrego w nowym roku
Po kilkunastu latach ujeżdżania różnych sprzętów w postaci GS 500, CB 500, Transalp, SV 1000, Fazera 100 , Afrykańskiej i kilku innych przyszedł czas na VFR RC36 z ostatniego roku produkcji. Sprawa ma swoje podłoże rodzinne i finansowe nie będę pakował kilkudziesięciu tysięcy w sprzęt 0bo są inne priorytety. Motocykl kupiłem...... dużo można by mówić.
Motocykl zakupiłem z Niemiec, ma zamontowany system smarowania łańcucha , grzane manetki, wygodną kierownicę superbike , stelaż wingrack oraz 3 kufry GIVI oraz zamontowany wydech Sebring Grand Prix.
Jak znajdę chwilkę to wrzucę na forum fotki.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i z uwagi na czas życzę zdrowych i wesołych świąt oraz wszystkiego dobrego w nowym roku
-
- klepacz
- Imię: Roman
- województwo: wielkopolskie
Re: Witam na forum
Povitać 

Siema WSZYSTKIM !!!
:):p

- śliniak290
- klepacz
- Imię: Wojciech
- województwo: mazowieckie
- SpiNacZ
- zadomowiony
- Imię: Jarek
- województwo: łódzkie
Cześć.
Szkoda, że ja nie mam takiego podejścia:
Kurcze. Te priorytety. Dobrze, że żona o nich nie wie.ramalsja pisze: ... nie będę pakował kilkudziesięciu tysięcy w sprzęt 0bo są inne priorytety.
- kecajm69
- klepacz
- Imię: Jacek
DobreSpiNacZ pisze:Cześć.
Kurcze. Te priorytety. Dobrze, że żona o nich nie wie.ramalsja pisze: ... nie będę pakował kilkudziesięciu tysięcy w sprzęt 0bo są inne priorytety.

Witaj !!! V-ki

Jacek M.
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Witaj Kolego 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Megan
- zadomowiony
- Imię: Magdalena
- województwo: mazowieckie
Witaj.... 

- Żeton
- klepacz
- Imię: Artur
- Kontakt:
poVitac poVitac kolegę 

Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE