Mam na Wiktor, mam 32 l, zajmuje się public relations oraz produkcją filmową, mam 2 dzieci itp, itd.
Parę dni temu sprzedałem Hondę Shadow i z choppera przesiadam się na coś poręczniejszego do miasta ale i też na wycieczkę. Mocno zastanawiam się nad VFR RC46 chociaż żona jest przeciwko.
Kusi mnie V4 (to tej pory uznawałem tylko V2 a w samochodzie V8), super opinie o VFR, jej "turystyczność" ale tylko ze słyszenia no i cena 10-12 k za stosunkowo świeży moto jest kusząca.
Czy ktoś w Was jeździ w kufrem a może z trzema? Ile najwięcej km bez zsiadania robicie ? Jaka prędkość przelotowa ? Czy wszystkie RC46 były takie same, czy były w trakcie okresu produkcji jakieś zmiany?
Hallo z Krakowa !
Vitaj!
Miałeś V2, masz V8 to brakuje Ci V4
A tak na poważnie. VFR to motocykl niesamowicie uniwersalny. Mozna się w nim zakochać i potem cieżko pokochać coś innego.
Ja jeżdże praktycznie cały czas z kufrem i moją Anulką. Przebiegi dzienne po 400-500km - żaden problem. Moja ulubiona prędkość turystyczna w dwójke to 110-140km/h a samemu latam po 120-160km/h (oczywiście w niemczech
)
RC 46 miała mały face lifting po 2000. Doszedł katalizator, HISS (chyba mi się dobrze zdaje), nowsze lusterka.
Pozdrawiam
Miałeś V2, masz V8 to brakuje Ci V4

A tak na poważnie. VFR to motocykl niesamowicie uniwersalny. Mozna się w nim zakochać i potem cieżko pokochać coś innego.
Ja jeżdże praktycznie cały czas z kufrem i moją Anulką. Przebiegi dzienne po 400-500km - żaden problem. Moja ulubiona prędkość turystyczna w dwójke to 110-140km/h a samemu latam po 120-160km/h (oczywiście w niemczech

RC 46 miała mały face lifting po 2000. Doszedł katalizator, HISS (chyba mi się dobrze zdaje), nowsze lusterka.
Pozdrawiam
- figaro
- ostry klepacz
- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Witaj Kolego

Żonką się nie przejmuj. Kobiety zmienne są. Przejedziecie razem kilkaset km, zakocha się w VFR tak, jak ...przed laty w Tobie.don pisze:Mocno zastanawiam się nad VFR RC46 chociaż żona jest przeciwko.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.