strzała!
- Janusz B.
- klepacz
- Imię: Dżony
strzała!
Witam Was serdecznie.
Od dłuższego czasu odwiedzam Waszą stronę - głównie zaglądając na giełdę, bo potrzebuję jeszcze kilku fantów, by pozbierać się po dzwonie... Spodobały mi się Wasze inicjatywy - zwłaszcza wzajemne wsparcie i mapka Polski gdzie kto może służyć pomocą. Super sprawa, bo przy krzywej akcji daleko od domu może być cienko, a tak - gdy z odsieczą przybywa taki sam zajawkowicz, to inna rozmowa... Dziś postanowiłem do Was dołączyć. do zobaczenia gdzieś na trasie.
pzdr - J!
Od dłuższego czasu odwiedzam Waszą stronę - głównie zaglądając na giełdę, bo potrzebuję jeszcze kilku fantów, by pozbierać się po dzwonie... Spodobały mi się Wasze inicjatywy - zwłaszcza wzajemne wsparcie i mapka Polski gdzie kto może służyć pomocą. Super sprawa, bo przy krzywej akcji daleko od domu może być cienko, a tak - gdy z odsieczą przybywa taki sam zajawkowicz, to inna rozmowa... Dziś postanowiłem do Was dołączyć. do zobaczenia gdzieś na trasie.
pzdr - J!
-
- klepacz
- Kontakt:
- Janusz B.
- klepacz
- Imię: Dżony
Chciałoby się pośmigać - zwłaszcza, że moto już prawie gotowe, a wiosna tuż, tuż... "Prawie" bo po jeździe próbnej okazało się, że go trochę ściąga. Na szczęście rama jest prosta i winne są półki od amora. Już nawet pomyślałem, że przepłacę i kupię je u dilera Hondy, ale jak mi krzyknęli 1000 zł za samą dolną to aż przysiadłem...
- Little Sister
- klepacz
- Kontakt: