Respekt from Ukraine !!

Jesteś nowy? :) Przywitaj sie z nami.
Awatar użytkownika
Sasha
zadomowiony
zadomowiony
Imię: Sasha

Post autor: Sasha » sob 12 gru 2009, 18:16

Dzienkuje i ja. Wellcome to Ukraine)) a ja hce po PL pojezdzic no i morze oczewiscie)) ale to w pszyszlosci :grin:

[ Dodano: |9 Gru 2010|, o 19:27 ]
pojawijam sie znow.witaj klub!witajcie wszyscy!
opoeiwiem czemu tak dlogo nie bylo mnie..moglo wogule nie byc..
Z swoim klubem jezdilem na urodziny naszej gazety znanej na samym poczantku lata i jak wracalismy z powrotem to w kowlu popszek drogi wyjehal samohud jak by pszejehac droge,wyjehal na droge i stal po srodku.bylo to bardzo szybko,dole sekundy.jehalem ja dodomu,wogule nie pije nie odkrencam wyzhej 200 i dotszymuje sie pszepisow.psze de mna wyjehal ten,ja w niego i ja pol roku hory w szpitalu i domu,nawet do tej pory jeszce tak sobie.jak wjebalem w niego to z samohodu wyskoczyli ludzie i dawaj uciekac w ruzne strony i do mnie lezhancego na asfalcie bez swiadomosci nikt..nie podszedl..zlo..pozniej oni wrocili,byla policja,pobrali u nih analiz krwi na alkohol i byl u nih ten alkohol,w samohodzie kupa ludzi byla.sklali akt i ja do lekarni.zlamana renka,strus mozku zadrapania od asfaltu.mam teraz w rence metalowy kontnik ,lekarze robili 7 dziur wirtarkami i pszekrencili go tam zheby renka lepiej regenerowala sie..teraz z renka wszystko ok,tylko nie zginam do konca i nie rozginam ale to sprawa czasu,zajmuje sie,byly sportowiec.mam wtratu pamienci ale to do opowiesci zheby ja wspomnial.VFR .j.b.n. calkovicie zpszodu,widelec pod kont 90 cali.kazhdy plastik oprocz tylnego.radiator lewy,gorne nakrycie silnika aluminjowe rozbite widelcem,i lusrerka i dzwigienki hamulca i lewego tezh.jest tam co robic.jeszce mam nie koncony sond,moga VFR caly nowy wrocic.Pisze co powiecie o detalah i hce ih kupic,nawet zegary bo i te dostaly.Jak ktos zna gdzie kupic i widelec tezh i kolo i plastiki a mozhe caly motor ale bez dokumentow bo tak taniej to mowcie,wykorzystam to bo jestem zakohany w ten motor i nigdy w zhyciu nie wymienie go na inny nawet za milion dolcow.piszcie kto co ma,bende wdzienczny.sory za pomylki :smile:

ODPOWIEDZ