...i pozegnania
ROADS, Ty rudy pomarszczony, zgarbiony PRZYJACIELU. Miałeś tak brzydki kask (ten Twój), że aż nie chciałem Ci tego mówić, by Ci nie było przykro. Ale za każdym razem gdy Cię z nim widziałem to marzyłem o chwili, gdy go zmienisz. Miał paskudnie porysowaną szybę. Mówiłem wiele razy byś ją wymienił, ale odpowiadałeś, że nie będziesz wrzucał kaski w tłuka i że na wiosnę kupisz lepszy. W końcu gdy Grzegorz kupił sobie nowy git berecik, to mu go skubnąłeś i latałeś w nim dumnie. W nim też dojechałeś do mety. Teraz łażę po Gnieżdzie i wszędzie są Twoje ślady. Czy wiesz, że zostawiłeś buciory na podłodze, którą sam pomalowałeś? No i skubnąłeś mi zapalniczkę z kotłowni. Kiedyś zabrałeś mi parasol (...) Obiecałeś odkupić. Mam w szafie Twoje ciuchy, mieliśmy układać kostkę i robić podjazd do garażu. No i mamy zaległy Rura-hotel. Roads, tylu spraw nie załatwiłeś i wyjechałeś gdzieś. Mieliśmy znów spać na sianie, mieliśmy wybrać się na łódkę, mieliśmy śpiewać szanty, mieliśmy spalić Twoją tylną gumę, mieliśmy autostradą szczęścia pędzić do szaleństwa. Kto wie co jeszcze mieliśmy robić?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony sob 20 paź 2007, 00:20 przez SOWA, łącznie zmieniany 1 raz.
- maciek 800
- klepacz
- wojciechgor
- Kontakt:
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
Kasia, uważam ,że to bardzo dobry pomysł,,,z tych wszystkich zdjęć utworzyć Album Roadsa, przeplatany wspomnieniami w różnej formie...Ruda pisze: Słuchajcie a może by tak;
wszystkie zdjecia do Galerii VFR w jednym pliku Roads
- wszystkie wspomnienia ( wszystko co dotyczy Przemka) tez w jednym temacie.
Każdy kto chciałby cos dopisac, albo poczytac jakim był cudownym człowiekiem Roads wchodziłby w jeden temat
Jeżeli to głupi pomysł prosze o nim zapomniec. Ja osobiście nie znałam Przemka i dlatego taki pomysł wszystko w jednym miejscu
R