a tak poważnie to same tu śmieszne postacie występują i na żywo podobnie gadajoooo, więc się nie przejmój
VITAM po 1000-kroć
- KolczyK
- stary wyjadacz

- Imię: Przemysław
- Kontakt:
ee robioooo z nAs chlejusów
Suvak kurna w mordę, tylko Celik i JA jesteśmy spokojni, reszta chleje na umór
zobaczyłem to po Sulejowie, mówię Ci, tzn Celika nie zobaczyłem 
a tak poważnie to same tu śmieszne postacie występują i na żywo podobnie gadajoooo, więc się nie przejmój
poidstawą jest BAZA, co to baza dowiesz siępewnie niebawem, gdy swą biało czerwoną PL VFRą podlecisz na najbliższe spotkanie, a może biało czerwonym maluchem ? albo lepiej 125p, toż to kawał historyji. szczerze zachęcam do niekonwecjonalnych słów, wyrażania szczerej opinnii jak dotychczas. :bombka
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz

- Imię: Ania
- województwo: mazowieckie
Przepraszam ja taka ostatnio nie ogarnieta jestem... nawet się nie przyVitałam .
Vitaj
a Kolczyk ma rację, fajni tu są ludzie sam się przekonasz
ma może trochę żalu do Celika o to że mu zabrał tytuł menela zlotu ale chyba już mu przeszło. Kolczyk nie umie się długo gniewać 
a Kolczyk ma rację, fajni tu są ludzie sam się przekonasz
Moczynos w futrze model 2016 help
Rozumiem, że Szarlotka i Ciacho to synonimy. Mówisz, że Ciachu się nie odmawia? A może ty sama nie wiesz jaka jesteś naprawdę? A może ta prawda niepotrzebna wcale ci?Szarlotka pisze:no wieta co.... CiachO miałoby nie wypić...prosze dopisać mnie do listy
Suwak Ty coś kombinujesz, juz ja to wiem i Ty to wieszlepiej żebyś sam się pochwalil gdzie Cię wyprodukowali albo w jakim magazynie leżysz. Bo wiesz albo jak nie wiesz to się dowiesz, CiachU się nie odmawia
Piotras, a co wy na tych zlotach robicie nowym?Piotras pisze:Mina Ci zrzednie jak się pojawisz na jakimś zlocie bez gorzałysuwak pisze:Ale wesoło tu z wami
Ocho, zdaje się, że Kolczyku zaocznie zahaczyłeś zaliczkowo flaszencję i tak ci zostało. Baza powiadasz? Z tego co się doczytuję na forum BAZA, to dość istotny element zabawy, konkretnie wpływający na poziom emocjonalny spotkań forumowiczów. Prawdopodobnie przechowywany jest w szklanych opakowaniach z wąską szyjką, zamykaną kapslem, korkiem, albo zakrętką w stylu twist.Ruda i Piotr pisze:Rozumiem, że z Rudą mam sprawę póki co, a nie z Piotrem. Ruda, dla mnie ząbki to nie nowinka, mam ich tyle co kółka w rozrządzie VFR i pewnie wiesz, że są niezniszczalne. Ale jako nowy staję na końcu i sprawiam grzecznie wrażenie przykładnie zgaszonego.Szarlotka pisze: Suwak bo jak się Rudai
wezmą za Ciebie, to z ząbków wyskoczysz
KolczyK pisze:same tu śmieszne postacie występują i na żywo podobnie gadajoooo, więc się nie przejmójpoidstawą jest BAZA, co to baza dowiesz siępewnie niebawem, gdy swą biało czerwoną PL VFRą podlecisz na najbliższe spotkanie, a może biało czerwonym maluchem ? albo lepiej 125p, toż to kawał historyji. szczerze zachęcam do niekonwecjonalnych słów, wyrażania szczerej opinnii jak dotychczas.
Niekonwencjonalne słowa? Spróbuję się zastosować, ale mam lata do nadrobienia i przez skórę czuję, że wkręta mi szykujecie.
Szarlotka,
Menel zlotu, DOBRE. Tak trochę chaotycznie jeszcze ogarniam, ale już wiem, że kilka zlotów było i działo się trochę. Ale numeracja jeszcze nie zamknięta, to i następne będą i jest szansa dla szympansa, że sie załapię.
A Celik tęskni za utraconym tytułem?
Ostatnio zmieniony pt 07 lis 2008, 21:02 przez suwak, łącznie zmieniany 2 razy.
- KolczyK
- stary wyjadacz

- Imię: Przemysław
- Kontakt:
coś Ten Nasz tysiak nie chce się ujawnić, słaby tysiak, chcemy 40 baniek !!!! 
po 3 krotnej destylacji leżakuje w debowych beczkach , w dobie najnoFszej techniki niestety w kadziach niestety bardzo często, ale też do spożycia rzecz jasna odrazu po zakończeniu procesu
bywają też korkowane 
po 3 krotnej destylacji leżakuje w debowych beczkach , w dobie najnoFszej techniki niestety w kadziach niestety bardzo często, ale też do spożycia rzecz jasna odrazu po zakończeniu procesu
Ostatnio zmieniony pt 07 lis 2008, 20:59 przez KolczyK, łącznie zmieniany 1 raz.
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
- Sprzedam BMW Celika
- klepacz

- Imię: Ania
- województwo: mazowieckie
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz

- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
Pogrzebałem w poszukiwarce i zdaje się, że masz na myśli to: viewtopic.php?t=2480&highlight=zosiaPiotras pisze:Była Zosia to tera jest Suwak
PUDŁO, ale przykucnę i poczekam chwilę.
Ostatnio zmieniony sob 08 lis 2008, 10:20 przez suwak, łącznie zmieniany 1 raz.