Siema

Jesteś nowy? :) Przywitaj sie z nami.
Awatar użytkownika
MadziX
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Magdalena
Kontakt:

Post autor: MadziX » śr 19 gru 2007, 00:15

B.J spokojna Twoja głowa - znajdziesz w końcu :)
Obrazek

Awatar użytkownika
B.J.
bywalec
bywalec
Kontakt:

Post autor: B.J. » czw 20 gru 2007, 10:00

Mam nadziej ze sie nie pogniewacie jesli jeszcze raz wkleję tu temat z dzxiału "Rady i porady"

I ja mam do Was zapytanie a jednocześnie gorącą prośbę:

Jako że na miejsce mam ok. 300 km chciałbym zapytać czy ma może ktoś możliwość oglądnąć ten sprzęt:
http://www.otomoto.pl/ind...show&id=M604450

A może wiecie coś na temat tego moto ew. sprzedającego??

Za wszelkie info z góry dzięki.

A gdyby tak ktoś jednak miał możliwość go zaobaczyć to prosze o info na maila, PW lub kom: 515 724 787

Pozdro Marcin

Awatar użytkownika
mack72
klepacz
klepacz
Imię: MACIEJ
województwo: podlaskie
Kontakt:

Post autor: mack72 » czw 20 gru 2007, 11:17

cześć czołem kołem

Awatar użytkownika
Arczi
klepacz
klepacz
Kontakt:

Post autor: Arczi » śr 26 gru 2007, 16:32

Vitam i życzę udanego zakupu jeszcze przed sezonem :bye

Awatar użytkownika
kecajm69
klepacz
klepacz
Imię: Jacek

Post autor: kecajm69 » śr 26 gru 2007, 22:37

Tu jest coś czego szukasz , http://moto.allegro.pl/item287575796_ho ... 000r_.html znam ich bo sam kupiłem od nich swoją VFR,rozmawiaj z Jackiem bo on jest od spraw mechaniki i kosmetyki,zna sie na tym bardo dobrze ,VFR-ka jest taka jak w opisie widziałem ją jak ją przywieźli,była lekko optarta na lewej stronie,plastiki są odnowione a mechanicznie była i jest OK cena do negocjacji napewno jest zima, jak coś to dzwoń do mnie to utargujemy.Ale decyzja należy do Ciebie.Pozdrawiam do zobaczenia na motoride:
Jacek M.

Awatar użytkownika
B.J.
bywalec
bywalec
Kontakt:

Post autor: B.J. » pt 28 gru 2007, 11:42

kecajm69 pisze:Tu jest coś czego szukasz , http://moto.allegro.pl/item287575796_ho ... 000r_.html znam ich bo sam kupiłem od nich swoją VFR,rozmawiaj z Jackiem bo on jest od spraw mechaniki i kosmetyki,zna sie na tym bardo dobrze ,VFR-ka jest taka jak w opisie widziałem ją jak ją przywieźli,była lekko optarta na lewej stronie,plastiki są odnowione a mechanicznie była i jest OK cena do negocjacji napewno jest zima, jak coś to dzwoń do mnie to utargujemy.Ale decyzja należy do Ciebie.Pozdrawiam do zobaczenia na motoride:
Dzięki za info. już tam dzwoniłem i w sumie to się chyba przejadę ja obejrzeć :) czekam jeszcze na zdjęcia na maila. jak już je dostane to sie wybiore na przejażdżke :) Pozdrawiam

i do zoba na 2 oo niedługo :)

Awatar użytkownika
robert
teksciarz
teksciarz

Post autor: robert » pn 31 gru 2007, 19:24

witam szukaj w niemczech sa niewyjezdzone i ludzie szanuja spszety bardziej ja smigam po wiedniu i tu kupilem motorek w polsce to albo nie (nie bity albo nie katowany albo molo kilometuw albo to albo tamto ) rozumiesz o czym muwie szukaj a znajdziesz ;-)
Robert

Awatar użytkownika
PrzemoVFRRadom
bywalec
bywalec
Imię: Przemo
Kontakt:

Post autor: PrzemoVFRRadom » wt 01 sty 2008, 21:53

Vitak i pozdro w nowym roku z Radomia zycze w nowym roku udanego zakupu aby cie twoja Vłencja nigdy nie zawiodla :)

Awatar użytkownika
Mariunio
zadomowiony
zadomowiony

Post autor: Mariunio » śr 02 sty 2008, 22:30

Vitaj :bye

Awatar użytkownika
B.J.
bywalec
bywalec
Kontakt:

Post autor: B.J. » pt 08 lut 2008, 00:26

Tak w zasadzie może napiszę jeszcze kilka słów o sobie:
Na imię mi Marcin, jestem ze Śląska z okolic Bielska-B.

Na moto śmigam już od kilka lat... zaczęło się od motorynek ,komarów, potem WSK i przerwa
Aż do czasu kiedy nabyłem pierwsze lepszejsze moto CBR 600 F2. Smigałem nią 3 sezony.
Następny był Blade SC33 - zajebiaszczy sprzęcik, ale trza było coś wygodniejszego - na trase - znaleźć. I padło na VFR :) RC 46. Ładny mocny i niezawodny - tego mi tylko trzeba... i na ten gwizd... ahhh. piknie :)

Niestety z moto na razie mam pare problemów które mam nadzieje niedługo się rozwiążą :)

Niestety z braku mozliwości na forum nie zaglądam zbyt często ale bede sie starał :)

Pozdrawiam wszystkich Vał-maniaków i życze udanego sezonu :)

ODPOWIEDZ