Teraz ja
- Lucek
- stary wyjadacz
- Imię: LUCYna/fer
- województwo: łódzkie
za takie wypowiedzi tutaj powinien byc lincz lub conajmniej rzniecie w dupsko nie wazne czy to R czy A...Ania i Rafał pisze:jesli chodzi o moto to pół biedy, świat się na tym nie kończy
choc moze i by sie okazalo to przyjemnoscia.... wiec tylko do polowy!!!
nie nooooo...
boze (czyt. motórze).... widzisz i nie grzmisz (czyt. nie napierdalasz z wydechow)!!
no ale co tam.... top tylko swiadectwo dla kolejnych tutaj....
super oby tak dalej.....
Nie ma boga, jest Mmmmotór!
- wasyl
- stary wyjadacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Ania i Rafał,
Nie wiem po co to!
Nikt i nic nie zmieni mojego podejścia do tej sprawy!
A jeśli chodzi o to pierwsze ( motocykl) - to mam swoje powody,jestem dorosły i wiem co mówię!
A po za tym to wina Marka On mnie zniechęcił do moto.Ja chciałem jeździć a On w kółko to samo!!!
Nie wiem po co to!
Nikt i nic nie zmieni mojego podejścia do tej sprawy!
A jeśli chodzi o to pierwsze ( motocykl) - to mam swoje powody,jestem dorosły i wiem co mówię!
A po za tym to wina Marka On mnie zniechęcił do moto.Ja chciałem jeździć a On w kółko to samo!!!
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
- Gacol
- klepacz
- Imię: Jacek
- województwo: śląskie
Wasyk K***wa ja tez smigam bez prawka i co???
czlowieku zycie przed Toba!!!masz 30 lat i co siadziesz przed kominkiem jak stara dupa i bedziesz z herbatka ogladal seriale????
o nieee!!!jeszcze kupa zabawy przed Toba!!!a...jak i inni z tego forum nie pozwola Ci tak poprostu zostawic tego1!!!
jak to powiedzial moj kumpel.motocyklowa milosc jest jak choroba.zlamie Ci serce a Ty dalej bedziesz za nia latal!!!zrozum to jest rwoje zycie! Twoje towarzystwo i klimat.grupa ktora zawsze byla w stanie pomoc!choc nie znamy sie osobiscie mowie ci ze masz kolegow...ba BRACI VFR ktorzy Ci nie odpuszcza!!!pomoge jak sie da bys byl dalej z nami.zalatwimy ci spreta!!!(jak co zalatwie tanio raty u mnie w sklepie:) ) NIE PODDAWAJ SIE
czlowieku zycie przed Toba!!!masz 30 lat i co siadziesz przed kominkiem jak stara dupa i bedziesz z herbatka ogladal seriale????
o nieee!!!jeszcze kupa zabawy przed Toba!!!a...jak i inni z tego forum nie pozwola Ci tak poprostu zostawic tego1!!!
jak to powiedzial moj kumpel.motocyklowa milosc jest jak choroba.zlamie Ci serce a Ty dalej bedziesz za nia latal!!!zrozum to jest rwoje zycie! Twoje towarzystwo i klimat.grupa ktora zawsze byla w stanie pomoc!choc nie znamy sie osobiscie mowie ci ze masz kolegow...ba BRACI VFR ktorzy Ci nie odpuszcza!!!pomoge jak sie da bys byl dalej z nami.zalatwimy ci spreta!!!(jak co zalatwie tanio raty u mnie w sklepie:) ) NIE PODDAWAJ SIE
VFR750 RC36 I
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
VTR1000 SP 1
VFR800 FI:)
- mors
- stary wyjadacz
- Imię: Jacek
- Kontakt:
Słuchajcie - to ja tez musze Wam coś wyznać.
Nasza planeta jest coraz bardziej zagrożona, powietrze skażone, woda zatruta.
Więc postanowiłem - i jest to decyzja nieodwołalna. PRZESTAJĘ ODDYCHAĆ, MYĆ SIĘ i PIĆ TEŻ JUŻ NIE BĘDĘ
Proszę - nie starajcie się zmienić mojej decyzji, glęboko ją przemyślałem.
Acha żeby nie było że OffTopless - Witajcie!!!
Nasza planeta jest coraz bardziej zagrożona, powietrze skażone, woda zatruta.
Więc postanowiłem - i jest to decyzja nieodwołalna. PRZESTAJĘ ODDYCHAĆ, MYĆ SIĘ i PIĆ TEŻ JUŻ NIE BĘDĘ
Proszę - nie starajcie się zmienić mojej decyzji, glęboko ją przemyślałem.
Acha żeby nie było że OffTopless - Witajcie!!!
alkohol - nawet pity bez umiaru, nie przyćmi bólu po stracie przyjaciela... 16.10.2007 ROADS
- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
hmmmm....hmmm......
wasyl...nie ukrywam,że liczyłam na to ,że pośmigamy razem z Ownersami wszyscy razem....
pocieszam się tym,że człowiek nie jest w stanie przewidziec pewnych rzeczy, również zmiany swoich decyzji...tak samo jak teraz pod wpływem 'czegoś' podjąłeś tę decyzję, tak samo w przyszłości możesz ją zmienić pod wpływem innego 'czegoś'//
jak to mówią -nigdy nie mów nigdy - tym się pocieszam...
Jendocześnie szanuję Twoją decyzję i nawet pomyślałam sobie ,że skoro ją podjałeś to najwyraźniej tak ma być ,ale może to i lepiej - przynajmniej na tę chwilę...
Może to właśnie Twój Anioł Stróż sprawił / ten sam który Cię chronił przy różnych spotkaniach z Matką Ziemią / ,że tak zrobiłeś, nawet gdy masz swój konkretny racjonalny powód - moze ten powód własnie podsunał Ci on.
Miną czarne chmury kiedyś - zdecydujesz się wrócic na drogi, fajnie by było....
Także wasylku -Twoja decyzja, siły trzeba ,żeby własnie tak zdeycdować.
Co nie zmienia faktu ,że niegdy nie przestaniesz być Ownersem - bez moto albo 'z' i widzę Cię na listach obecności
- np. Spotkanie Świąteczne Trójmiasto i Torun..
W koncu brak moto nie przeszkadza w spotkaniach z Ownersami , prawda ?
pozdrawiam Cię !

wasyl...nie ukrywam,że liczyłam na to ,że pośmigamy razem z Ownersami wszyscy razem....
pocieszam się tym,że człowiek nie jest w stanie przewidziec pewnych rzeczy, również zmiany swoich decyzji...tak samo jak teraz pod wpływem 'czegoś' podjąłeś tę decyzję, tak samo w przyszłości możesz ją zmienić pod wpływem innego 'czegoś'//
jak to mówią -nigdy nie mów nigdy - tym się pocieszam...
Jendocześnie szanuję Twoją decyzję i nawet pomyślałam sobie ,że skoro ją podjałeś to najwyraźniej tak ma być ,ale może to i lepiej - przynajmniej na tę chwilę...
Może to właśnie Twój Anioł Stróż sprawił / ten sam który Cię chronił przy różnych spotkaniach z Matką Ziemią / ,że tak zrobiłeś, nawet gdy masz swój konkretny racjonalny powód - moze ten powód własnie podsunał Ci on.
Miną czarne chmury kiedyś - zdecydujesz się wrócic na drogi, fajnie by było....
Także wasylku -Twoja decyzja, siły trzeba ,żeby własnie tak zdeycdować.
Co nie zmienia faktu ,że niegdy nie przestaniesz być Ownersem - bez moto albo 'z' i widzę Cię na listach obecności

W koncu brak moto nie przeszkadza w spotkaniach z Ownersami , prawda ?

pozdrawiam Cię !

- wasyl
- stary wyjadacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Dla mnie jedno nie wyklucza drugiego.MadziX pisze:o nie zmienia faktu ,że niegdy nie przestaniesz być Ownersem - bez moto albo 'z' i widzę Cię na listach obecności- np. Spotkanie Świąteczne Trójmiasto i Torun..
W koncu brak moto nie przeszkadza w spotkaniach z Ownersami , prawda ?![]()
Dziękuję Madziu.
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....