U lalala
- Przemo
- bywalec
- Kontakt:
MoRs - zArTy sIe cIeBiE TrZyMaJa 
:lOl
kUrDe sIeDzE DrUgI MiEsIaC W DuBlInIe i wIdZiAlEm jUz oK 10 vFr-eK. cIeKaWe kIeDy zObAcZe z lOgO VfR-Oc.
A DzIs dO KlUbUuUuU.....
MiLeGo wEeKeNdU FoR AlL!!

kUrDe sIeDzE DrUgI MiEsIaC W DuBlInIe i wIdZiAlEm jUz oK 10 vFr-eK. cIeKaWe kIeDy zObAcZe z lOgO VfR-Oc.
A DzIs dO KlUbUuUuU.....
MiLeGo wEeKeNdU FoR AlL!!

mors pisze:Vitencja - Przemo z dalekiej Północy (dla Was dalekiej bo dla nas zaje.iście bliskiej)
Potwierdze słowa Sowy bo to mądry Ptak, ale dodam od siebie, ze to druga najlepsza decyzja w twoim życiu. Pierwsza to, że postanowiłes urodzić sie jako Benitto brother
Kawasaki ZX10Rrrrr..... 

- Przemo
- bywalec
- Kontakt:
A slyszalem ze jakis killer zajezdz\a tam swoja VFRe.
Jaki kupie jakiegos sprzeta to chetnie sie tam przejade.
Juz nawet dzis ogladalem jednego ale sie nie przyznam co na tym forum
Juz nawet dzis ogladalem jednego ale sie nie przyznam co na tym forum

MadziX pisze:Przemo wpadaj do Darligntonu kolo newcastle ( polnoc uk ) to zobaczyszPrzemo pisze:MoRs - zArTy sIe cIeBiE TrZyMaJa
Kawasaki ZX10Rrrrr..... 

- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
ależ skąd....kto Ci takich historii naopowiadał...tam - tzn tuPrzemo pisze:A slyszalem ze jakis killer zajezdz\a tam swoja VFRe.
Juz nawet dzis ogladalem jednego ale sie nie przyznam co na tym forum![]()

hehe ciekawe co za sprzęcik masz na oku ( tak tak - nie przyznawaj się tu na forum, napisz mi na pw , bo jak znam zycie to tuzaraz zostaniesz zlinczowany albo co gorsza nawet zbanowany

- Przemo
- bywalec
- Kontakt:
Ludziska sa tu spoko. Znam samych sympatycznych ludzi wiec chyba mnie nie zlinczuja.
Ogladalem dzis Nowa Hayabuse. No wyglada jak Piskle Jastrzebia czyli Jak duzy skuter. Ale Sporo potrarfi. Widzialem test na Youtube. Choc przegrala z ZZR 14oo
No ale tak to juz bywa ze projektanci robia motory tak aby sie podobaly za jakis czas a nie teraz.
Ogladalem dzis Nowa Hayabuse. No wyglada jak Piskle Jastrzebia czyli Jak duzy skuter. Ale Sporo potrarfi. Widzialem test na Youtube. Choc przegrala z ZZR 14oo
No ale tak to juz bywa ze projektanci robia motory tak aby sie podobaly za jakis czas a nie teraz.
MadziX pisze:ależ skąd....kto Ci takich historii naopowiadał...tam - tzn tuPrzemo pisze:A slyszalem ze jakis killer zajezdz\a tam swoja VFRe.
Juz nawet dzis ogladalem jednego ale sie nie przyznam co na tym forum![]()
tylko ja sobie spokojnie pomykam do północnych dróżkach...
![]()
hehe ciekawe co za sprzęcik masz na oku ( tak tak - nie przyznawaj się tu na forum, napisz mi na pw , bo jak znam zycie to tuzaraz zostaniesz zlinczowany albo co gorsza nawet zbanowany![]()
![]()
![]()
, ja jakis czas temu ledwo z zyciem uszłam..)
Kawasaki ZX10Rrrrr..... 

- MadziX
- stary wyjadacz
- Imię: Magdalena
- Kontakt:
Przemo ja to wszystko żartem pisałam....co do tego ,że tu ludziska są spoko nie mam najmniejszych wątpliwości !!!!!!!!!!Przemo pisze:Ludziska sa tu spoko. Znam samych sympatycznych ludzi wiec chyba mnie nie zlinczuja.
jeśli chodzi o moto - to kupowanie tu sprzęta to bajka...zero stresu tak naprawdę...
hajka ma specyficzny wygląd rzeczywiscie, nigdy nie jeździłam tym sprzetem...mnie kusi gsxr 750 k6

- benito
- ostry klepacz
- Imię: Jarek
- województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Moj brat jest mistrzem gumowania, a wheelie na VFR to poprostu bajka...jedzie i jedzie.
Oczywiscie mistzrem nr 1 jest FABIQ, ale we 2 daja rade.
Kiedy ja powiedzialem, ze sie zastanawiam nad R1, to myslalem ze mnie rozniosa, a kiedy rzucilem temat o zakupie SP-1, to atmosfera sie troszke zmienila na plus...
To Przemo mnie zarazil MOTO i wielki szacun Ci za to moj bracie...
Oczywiscie mistzrem nr 1 jest FABIQ, ale we 2 daja rade.
Kiedy ja powiedzialem, ze sie zastanawiam nad R1, to myslalem ze mnie rozniosa, a kiedy rzucilem temat o zakupie SP-1, to atmosfera sie troszke zmienila na plus...
To Przemo mnie zarazil MOTO i wielki szacun Ci za to moj bracie...

Honda VFR800 - RC46 - `98
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06
BMW K1200S - `05
Honda VTR1000SP1 - RC51 - `00
KTM LC4 640 SM - `04
Honda CBR 929 - SC44 - `01
Yamaha WR 426 F - `01
Aprilia Tuono - `06