Witam wszystkich Ownersów!!!!
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
Piotras, ty się chłopie opamiętaj, bo Junior do mnie wydzwania, płacze w słuchawkę, że nie odbierasz od niego telefonów, a jak masz odbierać, gdy z Kiką esoesy wymieniasz? 

Monia, zmień sobie hasło i Ci nie podskoczy.K I K A pisze:Co Cwaniaku konto zakładałeś, hasło znasz to teraz mi się tutaj wcinasz?! A już poszedł mi stąd do siebie bo Ci manetki wykręcę.....

- Piotras
- klepacz
- Imię: Piotrek
- Kontakt:
Z Kiką znamy się jeszcze z czasów przed wybuchem naszego burzliwego romansu z Juniorem, poza tym wiesz, Juniora zawsze mam pod ręką, a Kika to taki owoc zakazany, do tego Coolczyk jeszcze PIOruny ciosa z nieba 
Poza tym Junior nic mi nie mówił, a właśnie wróciliśmy z dżykuuzi, może za Tobą tęskni i nie wie jak Ci to powiedzieć

Poza tym Junior nic mi nie mówił, a właśnie wróciliśmy z dżykuuzi, może za Tobą tęskni i nie wie jak Ci to powiedzieć

Ostatnio zmieniony śr 17 wrz 2008, 22:43 przez Piotras, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ruda i Piotr
- stary wyjadacz
- Imię: Kasia
- województwo: pomorskie
- Kontakt:
SOWA pisze:A jaki soczysty.
Oj grabicie sobie u Kolczykosa, grabicie

Nie tak ostro na początek bo jeszcze Moni konto zablokuje i co Wam z tego przyjdzie

Pozdrawiam Was dowcipnisie

R
Ja tak tylko ku przestrodze i dla waszego dobra, bo Kiki bardzo lubię
Mamy dwie miłości-
i
VFR Viking SeXszyn North Roads

VFR Viking SeXszyn North Roads