No tak, taniej zalać kujawskimPogromca VFR pisze: A tak naprawdę lubię zapach smażonych naleśników
Dobry!!Dobry!!
- figaro
 - ostry klepacz

- Imię: Tomasz
 - województwo: pomorskie

Witaj i baw się dobrze.
"Możesz objechać wszystkich, ale śmierci nie objedziesz."
Pozdrawiam - figaro

"Możesz objechać wszystkich, ale śmierci nie objedziesz."
Pozdrawiam - figaro
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
						- Arturo
 - klepacz

- województwo: pomorskie
 - Kontakt:

Siemka,
Milo ze sie zalogowales

Co do faktu ze ktos nazwal R1 SS, to nie jest jego blad. Prasa tez nazywa litrowki SS pomimo ze na torze to bylaby kategoria SBK. Tak sie przyjelo... Wez na przyklad jakies porownanie sportowych maszynek, czesto wszystkie okreslaja jako supersporty.

Milo ze sie zalogowales
...proponuje zebys zalozyl osobny temat w "offtoplesie" pt: co ma moja R1Pogromca VFR pisze:no sorki mam chyba po coś Power Comannder i Full Exhaust Akrapovic System + K&N + Ngk Iridium + Quick Shifter + Ohlinsa amorek skrętu
moja R1 na gumie leci 220 km/h
Co do faktu ze ktos nazwal R1 SS, to nie jest jego blad. Prasa tez nazywa litrowki SS pomimo ze na torze to bylaby kategoria SBK. Tak sie przyjelo... Wez na przyklad jakies porownanie sportowych maszynek, czesto wszystkie okreslaja jako supersporty.
"Ludzie kpią z nas zanim nas zdążą poznać
Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"
						Biorą nas za przestępców bo nie widzą w nas dobra"
- ppamula
 - stary wyjadacz

- Imię: Piotr
 - województwo: mazowieckie

Re: Dobry!!Dobry!!
WitajPogromca VFR pisze:Urzekła mnie rodzinna atmosfera panująca na Waszym forum i mam nadzieją, że przyjmiecie mnie,mimo iż jeżdzę ARRR ŁANN model 2005...
Osobiście cieszę się że do nas zawitałeś. Nie jest ważny moto, ważny jest człowiek, dlatego witamy cię z otwartymi rękami.
A że masz szybsze moto.. No cóż to prawda, zwłaszcza z PC i dotatkami.
Nam może nie zależy na wyścigach i bardziej preferujemy wspólne wypady, czasami dalekie, zabawę, siatkówkę, jazdę techniczną, organizację imprez charytatywnych dla dzieciaków, wzajemne doszkalanie, bezpieczną jazdę, wzajemną pomoc przez grupę ratowników, i ogólnie wspieranie się niezależnie kto na czym jeździ i gdzie mieszka.
VFR jest tylko początkiem tej znajomości. Tymbardziej ciesze się że trafiłeś do nas nie mają VFR.
Czuj się jak w rodzinie.
- whitespirit
 - pisarz

- Imię: Bartosz