Lepiej późno niż wcale...

Jesteś nowy? :) Przywitaj sie z nami.
SOWA
stary wyjadacz
stary wyjadacz

Post autor: SOWA » pt 08 lut 2008, 20:36

Vitaj Kinga. :roll:

Awatar użytkownika
G O F E R
pisarz
pisarz
Imię: Rafał
województwo: pomorskie
Kontakt:

Post autor: G O F E R » pt 08 lut 2008, 21:23

Niezłe wejście, tak się zdobywa szacunek na Pomorzu :pwned

Kinga
Kontakt:

Moje powitanie Was wszystkich !!!

Post autor: Kinga » pt 08 lut 2008, 21:34

Az sie mi na serduszku cieplutko zrobiło na taki odzew i na moje powitanie Was i na info o moim Zlocie :grin: jestescie wspaniali :lol:
ktos tam wspomniał ,że ze mnie mógłby być wspaniały materiał na żone :mrgreen:
Bój sie Boga-nie ,bo kazdego kogo poznam z pci przeciwnej uprzedzam aby sie dodatkowo ubezpieczył przed przykrymi konsekwencjami :mrgreen: a za bardzo Was motocyklistów pokochałam ,że nie pozwole na takie ryzyko kalectwa a nawet nie daj Boże utraty zycia :mrgreen:
a znowu poważnie to jestescie jedyni co w tak krótkim okresie tak wielu mi odpisało :grin:
oczywiscie ,że jak tylko dopracuje te ostanie szczegóły z tymi propozycjami tych dwóch Akcji- to zaraz wam napisze co i jak i naprawde wierzę ,że pokażemy w całym kraju ,że potrafimy zrobic to na tak wielka skalę
a tym co juz zadeklarowali chęć przyjazdu na Zlot to wielkie dzięki :bye
no a z Dworniokiem to naprawde niegłupi pomysł- trza i ten aspekt przedyskutować w Urzedzie ale jak juz wiem to cokolwiek bym teraz nie zaproponowała to mamy to jak w banku ;-) tylko czy zgodzi sie sam Dworniok i czy nie ma jakichś planów :roll:
buuuuziole dla Was kochani :bye
motocykl-to siła ,motocykl-to moc,motocykl-to największa moja miłość

Awatar użytkownika
KolczyK
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Przemysław
Kontakt:

Post autor: KolczyK » pt 08 lut 2008, 23:16

Dwornioka się kapecką potraktuje i będzie si :grin: :grin: :grin: hehehehe Worszowioki POmorzaki Kaszubyyyy przyjadooo więc będzie biba :lol: :lol: :lol:
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka

UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>

Awatar użytkownika
wasyl
stary wyjadacz
stary wyjadacz
Imię: Daniel
Kontakt:

Post autor: wasyl » sob 09 lut 2008, 09:39

Vitaj!
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....

Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!

Kinga
Kontakt:

Moje powitanie Wasz wszystkich !!!!

Post autor: Kinga » sob 09 lut 2008, 13:02

wasyl pisze:Vitaj!
no jestem ciekawa- czy to nie czasami Wasyl z Oruni ? :grin: bo coś mi mówi ,że tak :grin:
no to jestem z Tobą w kontakcie na gg :bye familia jednak sprzedaje tą kawalerke po babci na Oruni i jak pomyśle ,że skończyły sie piękne wakacje w Gdańsku :cry :evil ale i tak aby usłyszeć ukochana Rotę walne sie do Was od czasu do czasu jak nie z kimś na moto okazjonalnie to jako rencistka PKP mam cug do Was za 3 zeta ;-) i jak zwykle poszwendam sie po Starówce nocą i wychyle browar w tej uroczej knajpce motocyklowej na Długiej ;-)
kurcze jak wspomne te lata szczenięce co sie zajeżdżało do Was w nocy i mając majdan pod głową leżakowało sie na Długiej i delektowało Rotą wydzwanianą co godzine i tym przekochanym klimatem Długiej ;-) potem jak tak długo nie było Roty to za każdym razem co byłam to radocha z tego ,że znowu jestem w ukochanym Gdańsku mieszała sie ze smutkiem ,ze nie ma Roty :roll: co to było za wzruszenie jak nareszcie ja spowrotem usłyszałam :smile:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
motocykl-to siła ,motocykl-to moc,motocykl-to największa moja miłość

Awatar użytkownika
ZULEK
pisarz
pisarz
Imię: Jarek
województwo: mazowieckie
Kontakt:

Post autor: ZULEK » sob 09 lut 2008, 22:04

ŁAAŁŁŁŁ ale wejście smoka!! :shock: :shock:
Pozdrawiam serdecznie przeszanowną Kingę ;-)

Awatar użytkownika
WiktorVFR
klepacz
klepacz
Imię: Wiktor
Kontakt:

Post autor: WiktorVFR » sob 09 lut 2008, 22:39

ktos tam wspomniał ,że ze mnie mógłby być wspaniały materiał na żone :mrgreen:
Bój sie Boga-nie ,bo kazdego kogo poznam z pci przeciwnej uprzedzam aby sie dodatkowo ubezpieczył przed przykrymi konsekwencjami :mrgreen: a za bardzo Was motocyklistów pokochałam ,że nie pozwole na takie ryzyko kalectwa a nawet nie daj Boże utraty zycia :mrgreen:
prawdziwy rokers nie boi sie wyzwań! :mrgreen:

Awatar użytkownika
olo
klepacz
klepacz
Imię: Olek
Kontakt:

Post autor: olo » ndz 10 lut 2008, 09:25

Siemanko !!!
VFR-OC Poland, South Park section, MTZ sub-section :-)

Awatar użytkownika
Karol
klepacz
klepacz

Post autor: Karol » wt 12 lut 2008, 00:35

i ja witam ;-)
RClomza.pl

Awatar użytkownika
whitespirit
pisarz
pisarz
Imię: Bartosz

Post autor: whitespirit » śr 13 lut 2008, 15:54

Rzadko bardzo sie spotyka motocyklistow a zwlaszcza motocyklistke, ktora lubi kazdy rodzaj motocykla.
Zazwyczaj jego jest najlepszy i basta i tez z takimi sie trzyma.
Wiem, ze Harleyowcy troche stronia od Japonii nie wiedzac, ze japonskie gazniki maja :)

To ludzie dziela nie motocykle!!!

Zastrzegam sobie prawa autorskie :)

Podrawiam

Awatar użytkownika
V-four
zadomowiony
zadomowiony
Kontakt:

Post autor: V-four » czw 14 lut 2008, 01:37

Kingo my się znamy z FŚM (kurakijczyk) i nieraz się już spotkalismy w tych złych okolicznosciach (blady [*] :cry: :cry: ) i tych lepszych. Targi MTK, wyjazd na lesniczówke ;) Wtedy jeszcze moja vfr była bordowa perła. Miło, że wpadłaś na OC i witam Cię serdecznie, ponieważ jestes jedną z osób które najbardziej cenie za to jakie są.

Na zlocie w rudzie będę obowiązkowo i mysle, że razem z Uzikiem, Johnym i resztą wypijemy niejednego browara :) :roll: No i zjemy slunskiego krupnioka :mrgreen:

kinga

Libieć wszystkie motocykle?

Post autor: kinga » czw 14 lut 2008, 19:33

[quote="whitespirit"]Rzadko bardzo sie spotyka motocyklistow a zwlaszcza motocyklistke, ktora lubi kazdy rodzaj motocykla.
Zazwyczaj jego jest najlepszy i basta i tez z takimi sie trzyma.
Wiem, ze Harleyowcy troche stronia od Japonii nie wiedzac, ze japonskie gazniki maja :)

To ludzie dziela nie motocykle!!!

Zastrzegam sobie prawa autorskie :)

Podrawiam[/quote]
no i widzisz odkryłes ,że właśnie jestem nietypowa motocyklistka :lol: zakochana do szaleństwa w H-D , i dostajaca szalonej ekstazy dosiadając go ale i wydajaca dzikie okrzyki radości gdy jade na innym :grin: ci co mnie juz tu bardziej znaja to wiedza ,że taka jestem i juz a co ma H-D czy japończyk to wierz mi samej mi trudno powiedzieć bo raczej sprawy techniczne to czarna magia dla mnie :oops: i choć krótko jestem w rodzinie motocyklistów juz poznałam ten temat podziałów -ale wierz mi w kazdej rodzinie nie ma stu procentowej miłosci i zgody i jesli naprawde sie coś kocha i szanuje miłosć innych to spawa drobnych rozbieznosci co do zdania na jakis temat -to sprawa drugorzędna :grin: obojetnie co kto ma ,lub nawet jak nie ma wcale -to i tak wspaniale sie bawimy do białego rana :grin:

Hej kurakijczyk !!!!!!!!!

Post autor: Hej kurakijczyk !!!!!!!!! » czw 14 lut 2008, 19:41

[quote="V-four"]Kingo my się znamy z FŚM (kurakijczyk) i nieraz się już spotkalismy w tych złych okolicznosciach (blady [*] :cry: :cry: ) i tych lepszych. Targi MTK, wyjazd na lesniczówke ;) Wtedy jeszcze moja vfr była bordowa perła. Miło, że wpadłaś na OC i witam Cię serdecznie, ponieważ jestes jedną z osób które najbardziej cenie za to jakie są.

Na zlocie w rudzie będę obowiązkowo i mysle, że razem z Uzikiem, Johnym i resztą wypijemy niejednego browara :) :roll: No i zjemy slunskiego krupnioka :mrgreen:[/quote]

no i to jest własnie super gdy buszujac po innych forumach spotykamy sie ze starymi znajopmymi :bye :lol: co do Zlotu to powiem Ci ,ze nawet nie pomyslałam ,że takie cudo przyjdzie mi organizować :grin: a jestem teraz w trakcie negocjacji z "Dżemem" i jeśli sie zgodzą aby im zapłacic po koncercie, to "Harley mój" bedzie hymnem na rozpoczęciu Zlotu :grin: fakt ,że bede musiała umiescić dodatkowe info o opłacie za wstep na koncert( chyba wyjdzie 20 zeta) ale wierz mi ,mało chwil moge zaliczyc do najpiekniejszych ,ale ten koncert byłby dla mnie jak dla innych własny ślub :grin:

Awatar użytkownika
V-four
zadomowiony
zadomowiony
Kontakt:

Post autor: V-four » pt 15 lut 2008, 00:22

Wierze, ze sie uda bo usłyszeć ''Harley mój" na otwarciu zlotu to cos pieknego :D Bedziemy napewno :grin:

ODPOWIEDZ