Lepiej późno niż wcale...
Moje powitanie Was wszystkich !!!
Az sie mi na serduszku cieplutko zrobiło na taki odzew i na moje powitanie Was i na info o moim Zlocie
jestescie wspaniali
ktos tam wspomniał ,że ze mnie mógłby być wspaniały materiał na żone
Bój sie Boga-nie ,bo kazdego kogo poznam z pci przeciwnej uprzedzam aby sie dodatkowo ubezpieczył przed przykrymi konsekwencjami
a za bardzo Was motocyklistów pokochałam ,że nie pozwole na takie ryzyko kalectwa a nawet nie daj Boże utraty zycia
a znowu poważnie to jestescie jedyni co w tak krótkim okresie tak wielu mi odpisało
oczywiscie ,że jak tylko dopracuje te ostanie szczegóły z tymi propozycjami tych dwóch Akcji- to zaraz wam napisze co i jak i naprawde wierzę ,że pokażemy w całym kraju ,że potrafimy zrobic to na tak wielka skalę
a tym co juz zadeklarowali chęć przyjazdu na Zlot to wielkie dzięki
no a z Dworniokiem to naprawde niegłupi pomysł- trza i ten aspekt przedyskutować w Urzedzie ale jak juz wiem to cokolwiek bym teraz nie zaproponowała to mamy to jak w banku
tylko czy zgodzi sie sam Dworniok i czy nie ma jakichś planów
buuuuziole dla Was kochani

ktos tam wspomniał ,że ze mnie mógłby być wspaniały materiał na żone

Bój sie Boga-nie ,bo kazdego kogo poznam z pci przeciwnej uprzedzam aby sie dodatkowo ubezpieczył przed przykrymi konsekwencjami

a znowu poważnie to jestescie jedyni co w tak krótkim okresie tak wielu mi odpisało

oczywiscie ,że jak tylko dopracuje te ostanie szczegóły z tymi propozycjami tych dwóch Akcji- to zaraz wam napisze co i jak i naprawde wierzę ,że pokażemy w całym kraju ,że potrafimy zrobic to na tak wielka skalę
a tym co juz zadeklarowali chęć przyjazdu na Zlot to wielkie dzięki

no a z Dworniokiem to naprawde niegłupi pomysł- trza i ten aspekt przedyskutować w Urzedzie ale jak juz wiem to cokolwiek bym teraz nie zaproponowała to mamy to jak w banku

buuuuziole dla Was kochani

motocykl-to siła ,motocykl-to moc,motocykl-to największa moja miłość
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
Dwornioka się kapecką potraktuje i będzie si
hehehehe Worszowioki POmorzaki Kaszubyyyy przyjadooo więc będzie biba

VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
Moje powitanie Wasz wszystkich !!!!
no jestem ciekawa- czy to nie czasami Wasyl z Oruni ?wasyl pisze:Vitaj!

no to jestem z Tobą w kontakcie na gg

kurcze jak wspomne te lata szczenięce co sie zajeżdżało do Was w nocy i mając majdan pod głową leżakowało sie na Długiej i delektowało Rotą wydzwanianą co godzine i tym przekochanym klimatem Długiej

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
motocykl-to siła ,motocykl-to moc,motocykl-to największa moja miłość
- WiktorVFR
- klepacz
- Imię: Wiktor
- Kontakt:
prawdziwy rokers nie boi sie wyzwań!ktos tam wspomniał ,że ze mnie mógłby być wspaniały materiał na żone
Bój sie Boga-nie ,bo kazdego kogo poznam z pci przeciwnej uprzedzam aby sie dodatkowo ubezpieczył przed przykrymi konsekwencjamia za bardzo Was motocyklistów pokochałam ,że nie pozwole na takie ryzyko kalectwa a nawet nie daj Boże utraty zycia
![]()

- whitespirit
- pisarz
- Imię: Bartosz
Rzadko bardzo sie spotyka motocyklistow a zwlaszcza motocyklistke, ktora lubi kazdy rodzaj motocykla.
Zazwyczaj jego jest najlepszy i basta i tez z takimi sie trzyma.
Wiem, ze Harleyowcy troche stronia od Japonii nie wiedzac, ze japonskie gazniki maja
To ludzie dziela nie motocykle!!!
Zastrzegam sobie prawa autorskie
Podrawiam
Wiem, ze Harleyowcy troche stronia od Japonii nie wiedzac, ze japonskie gazniki maja

Zastrzegam sobie prawa autorskie

Podrawiam
- V-four
- zadomowiony
- Kontakt:
Kingo my się znamy z FŚM (kurakijczyk) i nieraz się już spotkalismy w tych złych okolicznosciach (blady [*]
) i tych lepszych. Targi MTK, wyjazd na lesniczówke
Wtedy jeszcze moja vfr była bordowa perła. Miło, że wpadłaś na OC i witam Cię serdecznie, ponieważ jestes jedną z osób które najbardziej cenie za to jakie są.
Na zlocie w rudzie będę obowiązkowo i mysle, że razem z Uzikiem, Johnym i resztą wypijemy niejednego browara
No i zjemy slunskiego krupnioka 

Na zlocie w rudzie będę obowiązkowo i mysle, że razem z Uzikiem, Johnym i resztą wypijemy niejednego browara

Libieć wszystkie motocykle?
[quote="whitespirit"]Rzadko bardzo sie spotyka motocyklistow a zwlaszcza motocyklistke, ktora lubi kazdy rodzaj motocykla.
Wiem, ze Harleyowcy troche stronia od Japonii nie wiedzac, ze japonskie gazniki maja :)
Zastrzegam sobie prawa autorskie :)
Podrawiam[/quote]
no i widzisz odkryłes ,że właśnie jestem nietypowa motocyklistka :lol: zakochana do szaleństwa w H-D , i dostajaca szalonej ekstazy dosiadając go ale i wydajaca dzikie okrzyki radości gdy jade na innym
ci co mnie juz tu bardziej znaja to wiedza ,że taka jestem i juz a co ma H-D czy japończyk to wierz mi samej mi trudno powiedzieć bo raczej sprawy techniczne to czarna magia dla mnie :oops: i choć krótko jestem w rodzinie motocyklistów juz poznałam ten temat podziałów -ale wierz mi w kazdej rodzinie nie ma stu procentowej miłosci i zgody i jesli naprawde sie coś kocha i szanuje miłosć innych to spawa drobnych rozbieznosci co do zdania na jakis temat -to sprawa drugorzędna
obojetnie co kto ma ,lub nawet jak nie ma wcale -to i tak wspaniale sie bawimy do białego rana 
Wiem, ze Harleyowcy troche stronia od Japonii nie wiedzac, ze japonskie gazniki maja :)
Zastrzegam sobie prawa autorskie :)
Podrawiam[/quote]
no i widzisz odkryłes ,że właśnie jestem nietypowa motocyklistka :lol: zakochana do szaleństwa w H-D , i dostajaca szalonej ekstazy dosiadając go ale i wydajaca dzikie okrzyki radości gdy jade na innym
[quote="V-four"]Kingo my się znamy z FŚM (kurakijczyk) i nieraz się już spotkalismy w tych złych okolicznosciach (blady [*]
) i tych lepszych. Targi MTK, wyjazd na lesniczówke ;) Wtedy jeszcze moja vfr była bordowa perła. Miło, że wpadłaś na OC i witam Cię serdecznie, ponieważ jestes jedną z osób które najbardziej cenie za to jakie są.
Na zlocie w rudzie będę obowiązkowo i mysle, że razem z Uzikiem, Johnym i resztą wypijemy niejednego browara :) :roll: No i zjemy slunskiego krupnioka :mrgreen:[/quote]
no i to jest własnie super gdy buszujac po innych forumach spotykamy sie ze starymi znajopmymi :bye :lol: co do Zlotu to powiem Ci ,ze nawet nie pomyslałam ,że takie cudo przyjdzie mi organizować
a jestem teraz w trakcie negocjacji z "Dżemem" i jeśli sie zgodzą aby im zapłacic po koncercie, to "Harley mój" bedzie hymnem na rozpoczęciu Zlotu
fakt ,że bede musiała umiescić dodatkowe info o opłacie za wstep na koncert( chyba wyjdzie 20 zeta) ale wierz mi ,mało chwil moge zaliczyc do najpiekniejszych ,ale ten koncert byłby dla mnie jak dla innych własny ślub 
Na zlocie w rudzie będę obowiązkowo i mysle, że razem z Uzikiem, Johnym i resztą wypijemy niejednego browara :) :roll: No i zjemy slunskiego krupnioka :mrgreen:[/quote]
no i to jest własnie super gdy buszujac po innych forumach spotykamy sie ze starymi znajopmymi :bye :lol: co do Zlotu to powiem Ci ,ze nawet nie pomyslałam ,że takie cudo przyjdzie mi organizować