Witam :)
-
- teksciarz
- Imię: Jakub
- województwo: kujawsko-pomorskie
Re: Witam :)
Powitać
-
- bywalec
- Imię: Michał
- województwo: śląskie
Hehehehe... Nie strasz, bo się jeszcze rozmyślęRadarro pisze: PS - kupuj przed ślubem, potem kaplica będzie, obrazki będziesz sobie mógł pooglądać na necie :p

Panowie, mam ogromną prośbę.
Jeśli znacie kogoś kto byłby zainteresowany kupnem JAJKA 600 z 2000 roku, to podeślijcie tego linka z mojego ogłoszenia.
http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx-600f-CID5-IDdztop.html
Moto jest garażowane i przechodziło regularny serwis w Wardi Motors w Dąbrowie Górniczej.
Lewa!
-
- Imię: Mateusz
- województwo: lubuskie
Witam
)

- zoomer
- pisarz
- Imię: Damian
- województwo: małopolskie
Witam kluczu
przy okazji zapraszam na rozpoczęcie sezonu gdzie będziemy mieli okazję poznać kolegę osobiście
viewtopic.php?f=38&t=24160&view
Doszedłeś do tego jak to się stało? Ja miałem ten sam problem. Założyłem xenony ale wolałbym na normalnych żarówkach jeździć ale z normalnych akceptuję jedynie właśnie Osram Night Breaker. Czy to wina żarówek czy coś nie tak z moto?adam.ada pisze: w jednej chwili spaliły się dwie żarówki OSRAM
przy okazji zapraszam na rozpoczęcie sezonu gdzie będziemy mieli okazję poznać kolegę osobiście

-
- pisarz
- Imię: Adam
- województwo: mazowieckie
Sytuacja prawdopodobnie zdarzyła się na bardzo dziurawej drodze, którą jechałem z działki. Podejrzewam, że wpadłem w jakąś dziurę i się wtedy zstrząchnęły. Z motocyklem wszystko OK bo po wymianie żarówki działały.zoomer pisze:Witam kluczu
Doszedłeś do tego jak to się stało? Ja miałem ten sam problem. Założyłem xenony ale wolałbym na normalnych żarówkach jeździć ale z normalnych akceptuję jedynie właśnie Osram Night Breaker. Czy to wina żarówek czy coś nie tak z moto?adam.ada pisze: w jednej chwili spaliły się dwie żarówki OSRAM
przy okazji zapraszam na rozpoczęcie sezonu gdzie będziemy mieli okazję poznać kolegę osobiście![]()
Adam
- zoomer
- pisarz
- Imię: Damian
- województwo: małopolskie
Hmmm. U mnie sytuacja się powtarzała co jakiś czas aż wymieniłem na xenony i teraz nic się nie pali. Ja zauważyłem że u mnie działo się to po deszczu, albo w trakcie, po prostu przy dużej wilgotności powietrza. Nie wiem czy gdzieś woda zaciekała czy co ale kilka razy się tak zdarzyło.
- Żeton
- klepacz
- Imię: Artur
- Kontakt:
PoVitać

Nie ma obcych wśród Błękitnych Rycerzy, są tylko niespotkani przyjaciele. "There are no strangers, only friends you haven't met. RIDE WITH PRIDE