Teraz ja
- Krajan
- klepacz
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Decyzja którą podjąłeś zaskoczyła nas wszystkich, ale wiemy że robisz to dlatego że szanujesz innych i podchodzisz do życia bardzo dojrzale. Jesteś i będziesz kumplem, o których tak trudno w dzisiejszych czasach.
Trzymaj się mocno, i oby się wszystko poukładało tak jak byś chciał. Pamiętaj jedno - Miłość jest wieczna !
Trzymaj się mocno, i oby się wszystko poukładało tak jak byś chciał. Pamiętaj jedno - Miłość jest wieczna !
- wasyl
- stary wyjadacz
- Imię: Daniel
- Kontakt:
o ja dla Ciebie jak Brat, goszczę, odwiedzam, trunkami zacnymi upijam, dzielę sie zaciskami do VFR-y, a Ty mi tu tak? 
Nie no k..wa nie mogę a na obiad do misia nie chcesz wpaść?
A ja teraz Viking i Centurion to Ci wszyscy razem do.....my, i przestań się ze mną drażnić, zapomiałeś " nie w...my Marka" TAK.
Proszę nie utrudniaj!!!!

Nie no k..wa nie mogę a na obiad do misia nie chcesz wpaść?
A ja teraz Viking i Centurion to Ci wszyscy razem do.....my, i przestań się ze mną drażnić, zapomiałeś " nie w...my Marka" TAK.
Proszę nie utrudniaj!!!!
Ostatnio zmieniony śr 05 gru 2007, 18:13 przez wasyl, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem skromnym człowiekiem-a o swojej skromności mogę godzinami napierd.....
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
Nigdy nie jeździj szybciej, niż potrafi latać Twój anioł stróż !!!
- KolczyK
- stary wyjadacz
- Imię: Przemysław
- Kontakt:
Myślę, że musisz pogadać z Ahmedem
http://pl.youtube.com/watch?v=9BV4OGqnuiQ
Nic nei powstrzyma takich decyzji .... jeśli ktoś już postanowi tylko potem siwe rosną....bo chcesz i chcesz bo to kochasz.....Wasylku....Nasz Gołogłowy będzie nowy dzień będzie rada !!!! Nigdy od teog nie odejdziesz.....nigdy,,,,sam o tym wiesz....czy podjales czy jestes w trakcie czy podejmiesz decyzje negatywna....powrócisz....
http://pl.youtube.com/watch?v=9BV4OGqnuiQ
Nic nei powstrzyma takich decyzji .... jeśli ktoś już postanowi tylko potem siwe rosną....bo chcesz i chcesz bo to kochasz.....Wasylku....Nasz Gołogłowy będzie nowy dzień będzie rada !!!! Nigdy od teog nie odejdziesz.....nigdy,,,,sam o tym wiesz....czy podjales czy jestes w trakcie czy podejmiesz decyzje negatywna....powrócisz....
VFR800FI '99 - była ze mną 35tyś km
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
VFR800FI '02 - obecna kochanka
UBEZPIECZENIA << www.kolczynscy.pl >>>
Jeśli taka twoja wola Wasyl to witaj jako nielatający i rozgość się. Nie będę cię oprowadzał, bo lokal znasz. Nie potrafię zgłębić tej decyzji, bo jeśli nie podjąłeś jej 1,5 miecha temu to musisz mieć powody innego sortu niż te, których możemy się domyślić. Albo jaja robisz sobie, a to z ptasiego punktu widzenia można uznać za wkroczenie na cudzy teren. Tak czy owak szanuję decyzję, choć jeśli jest prawdziwa, to nie wróżę jej długiego żywota, może do wiosny. Liczę tylko, że jako nielot pozostaniesz z nami. Tak na zapas to mówię, bo w powitalni raczej rzadko się żegnamy. Pozdrawiam cię Wasyl.
- mario_blues
- pisarz
- Imię: Mariusz
- województwo: łódzkie
- Kontakt:
- Hydro
- pisarz
- Imię: Marek
- Kontakt:
Tak na prawdę, poznałem Cię Wasyl nie wtedy, kiedy się przywitałeś, lecz kiedy zacząłeś prawić ( i bardzo dobrze) o jeździe i motocyklach... I wiesz co... Właśnie dlatego uważam, że ta decyzja, ten Twój nowy wymysł - może się zrealizować, ale na pewno - powtórzę to - na pewno nie jest to decyzja na zawsze !!!
I tak powiem...