Skąd dorwałeś z taką ładną kanapą?
Siema
-
Fallen
- pisarz

- Imię: Karol
- województwo: mazowieckie
Re: Siema
Całkiem ładny cytrusek
brakuje tylko naklejki forumowej 
"Odwaga to świadomość, że jest się jedynym, który wie, jak wielkie ogarnia cię przerażenie"
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota" A. Einstein
Errare humanum est
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota" A. Einstein
Errare humanum est
- figaro
- ostry klepacz

- Imię: Tomasz
- województwo: pomorskie
Witaj Kolego 
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Miałem szczęście że trafił się właśnie z taką kanapą, malowane były boczki i czacha. Mechanicznie jak to określili moimkoledzy mechanicy to szwajcarski zegarek, nie wymaga żadnego wkładu finansowego, nowe opony, nowy napęd złoty did, wymienione łożysko główki ramy, zrobiona regylacja zaworów, nowy regler i aku.
Diego, po przesiadce z choppera to jak przesiadka z dużego fiata do bmw albo audi, jestem dalej fanem choperów/cruzerów, jak bedzie mnie stać kiedyś to przygarne jeszcze jedno moto, jakiś bobber, custom.
Diego, po przesiadce z choppera to jak przesiadka z dużego fiata do bmw albo audi, jestem dalej fanem choperów/cruzerów, jak bedzie mnie stać kiedyś to przygarne jeszcze jedno moto, jakiś bobber, custom.
" w życiu piękne są tylko chwile "
- Marsel
- pisarz

- Imię: Marceli
- województwo: łódzkie
Witam z Pabianic, będziesz Pan zadowolony
Żyć szybko, umrzeć późno ...
http://babelkowy-swiat.pl/
http://babelkowy-swiat.pl/