Olka mówiła "... ojjjjj zajebałas..."diablique pisze:przyszla" zjebalsija sie " czy jakos tak i tyle
Przyznaję, że wyleciało mi to z głowy ale jak diablique wspomniałaś o tym to prawie spadłem z krzesła

Olka mówiła "... ojjjjj zajebałas..."diablique pisze:przyszla" zjebalsija sie " czy jakos tak i tyle
Już mówiłam Jacko, że Cię nienawidzę, prawda?Jacko pisze:Witam koleżankę.Ola Samowola pisze:Bondziorno wszystkim
Ale może coś więcej o sobie, skąd jesteś jak tu trafiłaś no i wogóle a nie tylko krótkie przywitanie i to tylko w połowie po polsku, a włoskiego ja nie rozumiem więc co Ty wszystkim chcesz zrobić ???? hi hi hi
ojtam ojtam, a na cóż tyle fatygiOla Samowola pisze:Już mówiłam Jacko, że Cię nienawidzę, prawda?
Maślanka no i w końcu Ci się dostało hi hiOla Samowola pisze:Kifer to wszystko Twoja wina!
hahahahaha!!! tak myslalam zboku, ze o cycki Ci chodziloLucek pisze:ale kto tu mowi o zdj moto?chcemy z wakacji i to goracych
i dobrze wiem kim jestes
Tyle razy Ci mówiliśmy - Izabela a nie zajebalaJacko pisze: "... ojjjjj zajebałas..."
Dżambo pisze:Tyle razy Ci mówiliśmy - Izabela a nie zajebalaJacko pisze: "... ojjjjj zajebałas..."
a no taaaak...Lucek pisze:ja tego nie powiedzialem
poza tym nie dla mnie tylko dla chlopakow.
w koncu tu sami twardziele
dawaj!Lucek pisze: dawaj!
dawaj!Dżambo pisze:dawaj!Lucek pisze: dawaj!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości